Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nehezebben eladható az ingatla...

Nehezebben eladható az ingatlanom, ha színes falak vannak?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, a natúr vagy akár fehér falak jobban vonzzák a vevőket, mert semleges.

Nálunk a házban van élénkebb szoba, pl. almazöld.

A nappali visszafogott krém színű.

Hátrány?

Pedig sok hirdetésben látom, hogy a gyerekszoba pl. kék vagy rózsaszín.

Én úgy lennék vele, ha nem ilyen kell, majd átfestem.

2022. ápr. 22. 12:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Átfestik. Nem a belső színek miatt vesznek vagy vetnek el egy házvásárlást.
2022. ápr. 22. 12:27
 2/16 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Nincs jelentősége. Tisztasági festés nélkül be se költöznék egy megvásárolt házba. Akkor meg már úgy is olyanra festem amilyenre akarom
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem érdekelt ingatlanvásárlásnál a fal meglévő színe, mivel eleve nem költözöm be sehova, ahol előtte nincs egy tisztasági festés.

Aztán ekkor olyanra festetem, amilyen nekem tetszik.

4/16 anonim ***** válasza:
46%

A színes falak jellemzik az eladót.

És ugye van, akivel nem köt az ember üzletet.

2022. ápr. 22. 12:32
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
A falak színe nem befolyásol, ha amúgy jó a lakás. Úgy is átfestem. Bár olykor elcsodálkozom, egyesek hogyan tudnak pl. élénk lila hálóban pihenni. Az már viszont jobban zavar, ha számomra ízléstelen, nagyon erős színű csempét, vagy burkolatot használnak. Azt nem olyan egyszerű azonnal lecserélni.
2022. ápr. 22. 12:54
 6/16 A kérdező kommentje:

12:32-es: jó, biztos furcsa, ha valahol pl. vérvörös a fal, vagy fekete.

Értem az aranyban úszó vonalat is, ott nyilván a környék is olyan.

2022. ápr. 22. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

A sötét dohos lakásoknál vagy házaknál szokás gyorsan fehérre festeni eladás előtt. Persze még a repedéseket, hólyagosodásokat lejavítva.

Nálunk a bútorok mind feketék és fehérek, égy a fal színével játszottunk minden helyiségben, kivéve a sötét előszobát fürdőt és wc-t, az hófehér.

Ha eladjuk a lakást, biztos hogy nem fogom fehérre feste i, mert így is elég világos, tele vagyunk ablakkal.

2022. ápr. 22. 13:25
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem befolyásolt a vásárlásnál a fal színe. Azt bármikor át lehet festeni. A burkolatok inkább, mert azt nehezebb és költségesebb is cserélni, ha nem tetszik.
2022. ápr. 22. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Alapvetően nem. Max. bosszankodok, hogy nehezebb lenne mondjuk egy élénk színt fehérre festeni. De azért van az a szín, ami eléggé rontja az összbenyomást. Meg olyan is van, ami feldobja.
2022. ápr. 22. 14:53
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Igen.

Ha pasztell, akkor az azért jobb, mint ha erős színek vannak.

2022. ápr. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!