Hol a leg olcsóbb az ingatlan?
Figyelt kérdés
pest megye kilőve! 10 milla alatt kis kertes ház egy személyre víz legyen, kis zuhanyzó,ne kelljen felújítani azonnal költözhető legyen! forgácsoló munkalehetőség legyen a közelben! melyik ingatlan közvetítővel vegyem fel a kapcsolatot? esetleg budapest közeli társasház csere?2022. ápr. 10. 19:47
2/14 anonim válasza:
10 millád van, és a szigelelés is követelmény Pest körül? Vicces vagy.
3/14 mindentudó99 válasza:
Budapesten van munka miert jössz el onnan ha megkerdezhetem. Egyébként Bács megye legészakibb részén nézelődj. Kis falvakban.
4/14 anonim válasza:
Hajdú-Bihar megyèben ennyièrt kapsz. De ingàzni kell munkahelyre
5/14 anonim válasza:
Békés megye a legolcsóbb, ott simán kapsz ezért rendes házat. De a Jászságban is kapsz ennyiért, viszont a kokerók hemzsegnek arrafelé, így ellenjavallt.
6/14 mindentudó99 válasza:
#4 Erre nem is figyeltem. 10 milláért ha szerencséd van ismétlem ha szerencséd van kapsz egy jobb faluban egy erősen felújítandót. Szigetelés követelmény? Majd felébredsz örülj ha nem ázik be már évek óta mert elhagyatott. Es egy ilyen házra minimum a másik tizet kell rákölteni de inkàbb többet. Szigetelés😁😁😁
7/14 anonim válasza:
8/14 A kérdező kommentje:
segítséget, jótanácsot kértem, nem gúnyolódást!-azért köszönöm!
2022. ápr. 10. 22:37
9/14 anonim válasza:
Te is tudod, hogy felmentek az árak. Tízért telket sem kapsz.
10/14 anonim válasza:
Budapest közeli de nem Pest megye?... Azt hogy??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!