Lakásoknál ha 11.000 Ft az átalány (Gáz+melegvíz), viszont összesítésnél én többet fizettem mint amennyit használtam akkor visszakapom a fennmaradó összeget VAGY a köv. évi átalány havi díj lesz "olcsóbb"?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 17:36
1/3 anonim válasza:
Az elszámoló számla negatív lesz. Az azon szereplő összeget jóváírják a következő számlából, annyival kevesebbet kell majd fizetned az első hónapban.
2/3 anonim válasza:
Az ELMŰ nekünk postán keresztül visszautalja a többletet, a köv. évben picivel kevesebb a havi. Van szolgáltató, aki nem utalja vissza, hanem a köv. hónapban kevesebbet fizetsz.
3/3 alletta válasza:
következő hónapban levonják. ezt feltüntetik a számlán.
víznél volt olyan, hogy 0 forintos számla jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!