Létezik olyan mobil internet amit csak egyszer kell megvenni és havi díj nélkül tudom használni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 09:43
1/13 anonim válasza:
Nincs, az internetkapcsolat egy folyamatos szolgáltatás, nem egy önálló, egységként meghatározható dolog, hogy egyszer kifizesd. Vagy itt mire gondoltál pontosan, hogy kifizetsz mondjuk 2 millió forintot és örökké jár neked ingyen az internet, míg le nem mondod? Vagy mai áron megveszel 50 évre előre hozzáférést? Egy szolgáltató sem vállalna be ilyet.
2/13 A kérdező kommentje:
Feketén sincs erre valami megoldás? Arra gondoltam, hogy vennék egy kütyüt amivel aztán ingyen neteznék. Nem létezik ilyen?
2020. okt. 10. 09:56
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen USB kütyüre gondolnék.
2020. okt. 10. 10:00
4/13 anonim válasza:
Nincs ilyen kütyü. Az adó-vevőbe ugyanúgy bele kell rakni a SIM kártyát, ami által érzékeli, hogy ott van az előfizetett internetelérés rajta. Egy csupasz kártya amire nincs előfizetve semmi, az a semmiből nem generál neked internetet.
Felejtsd el ezeket a trükközéseket.
5/13 meszike91 válasza:
Ezt nem lehet úgy lopni mint az áramot.
6/13 P.O.C. válasza:
Igazából a feltöltős mobilnetek mind ilyenek. Megveszel x GB -ot, és használod amíg tart. Ero nincs havidíja.
7/13 anonim válasza:
„Pofonon kívül itt ingyen nem adnak mást ”
8/13 A kérdező kommentje:
Én asztali gépen használnám főleg, nem telefonon, bár gondolom az mindegy. Egy haverom mintha mondott volna ilyet mielőtt kiment külföldre, de akkor lehet félreértettem.
2020. okt. 10. 10:09
9/13 anonim válasza:
Biztosan félreértetted, ilyen csomag sehol nem létezik.
10/13 anonim válasza:
Ha lenne ilyen akkor nem lennének internet szolgáltatók mert mindenki ezt használná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!