Örököltem egy kis házat de eladtam jó döntés volt?
Figyelt kérdés
Örököltem egy kisházat apámtól. Nincs bekötve a víz csak szoba, konyha van.21 században: Vízért az utcára kell kimenni kannákkal. Rossz környékén is volt a ház gettóban. Hatalmas portán lehet vágni a füvet is. Jó döntés volt megszabadulni a háztól? Most édesanyámmal lakom nagyházban.2022. márc. 13. 14:56
1/8 anonim válasza:
Majd kiderül 10-20 év múlva. De én úgy gondolom, hogy nem. Szerintem továbbra is emelkedni fog a telek, ingatlan ára a jövőben is.
2/8 anonim válasza:
Úgy értem, ebből a szempontból nem biztos hogy jó döntés volt. Aztán más szempontokat is figyelembe véve persze változhat a képlet, az egyéb körülményeket te ismered.
3/8 anonim válasza:
gettóban a lakatlan ház lakott lesz vagy eltünik , így jó döntés volt eladni
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2022. márc. 13. 15:37
5/8 anonim válasza:
3~assal érték egyet. A vizet be lehet vezetni, de a környéken lakókat nem lehet kicserélni.
6/8 mindentudó99 válasza:
Ha sok az újmagyar örülj hogy megszabadultál tőle. Lakatlanul csak szétlopták volna
7/8 anonim válasza:
Költözött volna oda a fene. Ha rossz a környék, eladtam volna én is. Nagyon régi ház, tégláig le kellett volna verni, rengeteg pénzt rákölteni. Nekem nem érte volna meg, jól tetted, hogy eladtad.
8/8 anonim válasza:
Ha egyáltalán tégla. Jó döntés volt, megszabadultál tőle, nem tudok rá jobb szót. A házra ha nem költesz legalább annyit hogy karban tartsd, ne romoljon még tovább az állapota, semmit nem ér. Egy ilyen környéken még az ablakot is kiszedik, sőt, a tetőt, és mindent ami bontható. A nagy telket nyírhattad volna a füvet, gaztalaníthattál volna. Erre csak költened kellett volna, + munkát befektetned, egyedüli jó döntés volt hogy eladtad. Az ára sosem fog feljebb menni, sőt, örülj,hogy egyáltalán el tudtad adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!