Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy éve vásároltam lakást....

Egy éve vásároltam lakást. Még mindig nem kaptam illetékről értesítést. Miért lehet ez? Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 08:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Felhívtam a NAV-öt, 4x kapcsolás és 3x újrahívás után kiderült a posta mulasztása miatt legalább 4 havi fizetési késésben vagyok.

A posta szerint ők kézbesítették a levelet. Soha, ismétlem SOHA nem kaptam meg ezt a levelet. Sem az értesítőt postai levélről. Érdekes, hogy minden másról megkaptam.

Valószinuleg a postás máshoz dobta.. Csak erre tudok gondolni.

Nagyon nagyon szomorú vagyok, hiszen teljesen tehetetlen szituáció.

Ès még így sem tudom befizetni egy jó ideig, mert hivatalosan kell kérnem az újra postázást!!

2022. márc. 17. 17:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért nem rosszból, de érezhetted volna, hogy 2 hónap után már kezdjék el utána járni. Ezekért a dolgokért te vagy a felelős, akkor is sajnos, ha a postás nem dobja be.

Ezért jó az ügyfélkapu, mert automatikusan kapod.

2022. márc. 17. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!