Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért lett a lakások ára a...

Miért lett a lakások ára a duplája? Ti vásároltak ilyen drágán?

Figyelt kérdés
Nem Budapestre gondoltam,hanem megyeszékhelyű városokra.
2021. júl. 10. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos nem lett a duplája.

Különben eladtam volna.

2021. júl. 10. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
CSOK, gyengülő forint, babaváró.
2021. júl. 11. 00:53
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Budapesten már megtörtént az árkorrekció, csökkenés, mérséklődés, megtorpanás.

Vidéken még nem. Én is nézegettem, most drágábbak ott a lakások, és Pest megyében a kisvárosokban is (!!), mint Budapest belvárosban.

2021. júl. 11. 01:31
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Az ingatlanosok azt mondják, hogy felértékelődött a kert, valamint a kisebb városi élet. Én is látom, hogy a 30ezres szülővárosomban 25millió egy kis lakás, kertes házak meg 30 felett kezdődnek. Én nem vennék ennyiért, de mindig van aki kifizeti még ezt is.
2021. júl. 11. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

1-es

Nálunk a csok előtt 6 millió volt egy kockaház, most 20 alatt nincs. Akárhogy is nézem, ez több mint 3x emelkedés. Egy normális, 80-90-es években épült ház régebben 30m környékén mozgott, most olyan 50-60. Egy ikerház fele 40-45m.

Bp-től 40 kilométerre lakok. Neked hol van a házad ami nem emelkedett? Egy Borsodi falucskában nem is fog olyan szinten, de itt, Pest és környékén durva árak vannak.

2021. júl. 11. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Győrben rohadtul nem mozognak az árak
2021. júl. 11. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ősszel fogom venni életem első lakását, mert lakni kell valahol. És nem akarom, hogy elszálljon a fejem felett az élet, miközben arra várok, hogy mikor mennek le az ingatlan árak. Nem töltenék még 5-10 évet albérletben.
2021. júl. 11. 10:29
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

"Az ingatlanosok azt mondják, hogy felértékelődött a kert, valamint a kisebb városi élet."

Nem. Ezt ők csak próbálkoznak erőltetni. Kevesebb a befektető a lakásokra és most terelnék a családi házak felé az embereket hogy onnan jöjjön a bevétel. Előbb az volt a magyarázatuk hogy a járvány miatt. Nem jött be. Utána hogy a home office miatt. Ez se jött be. Utána most hogy mert drágák a városi lakások. De egyáltalán nem indulnak meg lakásban lakó tömegek hogy családi házba költözzenek. Továbbra is az költözik családi házba vagy lakásba aki alapból azt az életformát szereti. A családi házba és a lakásba költözni akarók aránya nem változott.

2021. júl. 11. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
Igen az a vicces, hogy amikor elmentünk valami világvége falu mellett hol a főúton 3 százban laktak a többi eladó akkor azt tippeltük, hogy egy ottani Kádár kocka 5 millió maximum. Hát fenéket, 10-15 alatt nem árultak ott sem semmit...
2021. júl. 11. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látszik, sok ingatlanos van errefelé. Lehet erőlködni, de akkor sem mennek tömegek lakásból családi házba.
2021. júl. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!