Belekezdenétek a jelenlegi helyzetben egy új ingatlan vásárlásba?
Figyelt kérdés
Kinéztünk egy igatlan, van is rá keretünk a gond csak az, hogy az eladó nem tud kiköltözni csak április közepén, viszont márciusban szeretné az ingatlan vételárának a felét. Nem is lenne gond, de tartunk tőle, hogy teljes vételár kifizetésig ha kitörne a háború, akkor az vis major helyzet lenne és az adásvétel meghiúsulna, oda lenne a fél pénzünk. Ti hogy döntenétek? Belevágnátok így?2022. márc. 2. 12:58
31/32 anonim válasza:
Nekem most van folyamatban egy lakásvásárlás, az előleget letettem jóval a háború előtt, és most várom a hitelt. Igazából mi is gondolkoztunk rajta, hogy kell e ez most, de arra jutottam, hogy most kell csak igazán. A lakás az egy érték, hátha nem bombázzák le, míg a pénz háborús időszakban gyakorlatilag teljesen elértéktelenedik, láthattunk már ilyet a világháborúban. Szóval igen, én belevágok most fiatalon, valahogy kifizetem, még ha háború is lesz, aztán a lakás ott lesz biztos pontként.
32/32 anonim válasza:
Fizesd ki a teljes vetelarat es berelje toled az ingatlant ameddig nem tud koltozni. Mas orszagokban ez igy szokas.
Ezen kivul meg azt is szoktak csinalni hogy mashol berelnek miutan eladtak a hazukat es kozben keresgelnek elado hazat. Az elso opcio kenyelmesebb mert nem kell 2szer pakolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!