Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szegediek, ti huszonévesen...

Szegediek, ti huszonévesen egyedül hol vennétek lakást a városban?

Figyelt kérdés
1,5 szobás panelben tudok gondolkozni első lakásomnak. Rókus? Makkosház? Felsőváros? Tarján? Újszeged-Odessza? Miért ez vagy az? Köszönöm előre is!
2022. febr. 21. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Miből van pénzed rá?
2022. febr. 21. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy arra figyelj, hogy ha panel, akkor már panelprogramos legyen, vagy pedig csúsztatott zsalus.
2022. febr. 21. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanaz mindegyik. Talán Újszeged annyiban más, hogy a reggeli és esti csúcsforgalomban a hidak zsúfoltsága miatt nehézkesebb a közlekedés, valamint nem igazán vannak a közelben jó kis boltok, mint pl. a Penny, Aldi, Lidl...stb. Viszont sok a zöldterület.

A legkevesebb zöld szerintem Rókuson és Makkosházán van, ezek épültek legutoljára, kevesebb zöld területet hagytak szabadon, valamint szerintem az átmenő forgalom is nagyobb, mint pl. Tarjánban. Bár annak is vannak elviselhetetlen részei, mint pl. a Csillag tér, vagy az uszoda környéke, ahol szerintem már zavaró a forgalom.

2022. febr. 21. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:

1. 7 millió ft saját magam által félretett pénz, 10-12 millió ft amit a családom tud adni, 5 millió ft lakáshitel. 28 éves vagyok egyébként. Szóval szerinted merre?

3. Köszönöm szépen!

2022. febr. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!