Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova tovább drágulhat még az...

Hova tovább drágulhat még az ingatlan piac?

Figyelt kérdés

Elképzelhető,hogy 1-2 éven belül jelenlegi ingatlan árak még drasztikusabb növekedésnek indulnak?

40-50%-al?

2022. febr. 4. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok, mert sokan dolgozunk kint ingázóként, nyilván kinthez képest nem erős fizuért, de már nekünk is hajmeresztő.

Itt a határnál nyilván senki sem akar panelekbe meg társasházakban rohadni, így a házak pörögnek ezerrel, de már 55-60 alatt nem találunk 1 éve ami nem felújítandó erősen. És így is 30-50 éves házak kerttel.

Hiába Ausztria, már mi is egyre kevésbé látunk esélyt erre az egészre. Talán akik már 5-8 éve gyűjtögetnek azok még vásárolnak, mert bírják, de kb. ennyi.

De még 1-2 évig biztos fog drágulni. Aztán csak megáll egy ideig, mert muszáj lesz behozni, mert ilyen drágulás mellett az ember csak messzebbre jut tőle. De nagyon csökkenés sajnos úgy sem lesz.

2022. febr. 4. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország egyre inkább abba az irányba megy, hogy vagy nincs lakásod, vagy van 2-5 lakásod, amik többségét kiadod. Főleg a fiatalabb 30-35 alatti korosztályban jellemző, hogy már nem tud úgy ingatlanhoz jutni ez a korosztály, mint 10-20 éve tudott legalább (nagyobb arányban a mainál).

Nekem is csak azért lett lakásom 30 éves korom előtt, mert a családom tudott benne támogatni, de rengeteg ismerősöm van nyilván, akik nem ilyen szerencsések.

2022. febr. 5. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!