Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyedülálló nőként, rossz...

Egyedülálló nőként, rossz ötlet, hogy egy kisebb házat veszek amihez udvar is van, lakás helyett?

Figyelt kérdés

#lakás, ház, vásárlás
2022. jan. 24. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Egyedülélő nő vagyok, családi házban lakom, falun. Nem egyedül vettem a házat, így alakult sajnos, tehát a helyzet adott volt. Tervezem az elköltözést, idősebb koromra semmiképpen nem szeretnék itt maradni. Egy családi háznál nem csak a kertgondozás a feladat, ezer minden egyéb. Ahogy írják is, cserép elmozdulhat, vízóra szétfagyhat, ha fa/bokor/sövény van azt nyírni, gondozni kell, kerítést rendben tartani.

Manapság már kevesen vannak akik alkalmi munkában vállalnak bármit, ha mégis, nem azonnal ugraszthatók, és nem is igazán olcsók.

Nem, nem költöznék egyedül családi házba. Esetleg, de nagyon kivételes esetben: újépítésű, minimális udvarral/előkerttel.

2022. jan. 25. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Ebből a hozzászólásból is látni, hogy egy nő egyedül "életképtelen",

míg egy férfi simán el van egyedül is egy cs. házban.

2022. jan. 25. 12:43
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Életképtelen?? Ugyan már! A nő fizikailag gyengébb,de ez nem jelenti azt,hogy életkêptelen.Viszont kérdezem: kötelező kínlódnia?
2022. jan. 25. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Figyelmedbe ajánlom a 3-as választ!

2022. jan. 26. 06:58
 15/18 anonim válasza:
0%
Szerintem, azért vagy egyedül álló, mert mindig a férfiakat hajtod.
2022. jan. 31. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, bár azt hozzáteszem, hogy egyedül vettem a házat, de párommal költöztem. Így azért merőben más. Egyedül is biztosan boldog lettem volna itt, de nehezebb lenne.
2022. jan. 31. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Igy,a tegnapi vihar után szívesen meghívnálak a falunkba,szerintem magáért beszél a látvány miért is nem érdemes egyedülálló nőnek családi házat venni.
2022. jan. 31. 21:08
 18/18 anonim válasza:
Csatlakoznék a 6-oshoz: ha aktív vagy, és álmod a saját rendelkezésű (másoktól független) kertes ház, akkor az biztosan örömödre fog szolgálni, de (szerintem) csak olyant vegyél, ami szükség esetén könnyedén eladható. Még jobb, ha olyan helyen veszel, ahol felfelé mennek az ingatlan-árak. Pontosabban: a két feltétel szinte ugyanaz.
2022. febr. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!