Kisebb lakás de közel a központhoz, vagy kicsivel nagyobb ház, de messzebb a központtól? Ti melyiket választanátok és miért?
Ennyi info meg édeskevés. Hany nm, hany szoba, hany és milyen idős emberekre, mik az alapvető igények, mekkora a távolság stb.
Én a házat választanám, mert nekem a kert és úgy általában a ter többet ér, mint amit a városközpont nyújtani tud.
Kizárólag élethelyzetfüggő.
Én nagyon szeretem az ingatlant, ezért pár évente adok-veszek lakást, tehát nem ragadok abban az ingatlanban, ami a mostani élethelyzetemhez ideális(abb).
5: Csak hidd el, hogy ez a táv, amit leírtál, azzal jár, hogy a szülő fuvarpzza a gyerekét, ami komoly szervezést igényel, és nem fér bele igazán, csak heti 2 edzés, plusz egy énekkar max. És elutazzától az életeteket. Nyilván ahol ez nem szempont, hogy járjon színházba és a társaival szakkörökre, ott mindegy, de rá akartam mutatni, hogy a gyereknek nem feltétlen az az érdeke, hogy kertje legyen, ahol anélkül gurítgathatja a labdát, hogy sétálnia kelljen a térre 200 métert (ami ugye a belvárosban is van)...
Már ha otthon lesz, mert 8 óra az iskola, ehhez 2 órát még utazik, otthon lecke... soha a büdös életben még csak nem is látja a kertet...
5: Meg arra is fel kívántam hívni a figyelmet, hogy ha neadjisten kell neki akár csak egy logopédus, vagy egy olyan óvoda, ahol van valamilyen fejlesztés, az szintén a belvárosban lesz, és akkor ez már a 2-4 éves életkorát is érinti. A magad életét nehezíted meg vele, ha messzire kell hordanod heti 2-4-szer valahova. Persze, SOSE LEHET ezeket ELŐRE tudni!! Inkább csak arról van szó, hogy az ember nem tud általánosságban előre tervezni, és élethelyzethez igazodva képesnek kell rugalmasan váltani.
:)
Értem amúgy, hogy miről írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!