Miért nehéz max 60m2 körüli házakat találni Magyarországon?
Figyelt kérdés
A baj az hogy egyedülállóként nem látom értelmét nagyobbnak inkább az udvar miatt kellene meg nagyobb privatszfera miatt. A plussz m2t nem tudom kihasznalni és fizetni sem akarok feleslegesen2021. máj. 12. 12:41
1/5 anonim válasza:
Mindenhol nehéz ahol magasak az építési fix költségek. Az építési terv, tüzép fuvarköltsége, közmű bekötési díjak egy kis - 60 négyzetméteres - háznál is ugyanakkorák, mint egy kétszer akkora, 120, vagy négyszer akkora 240 négyzetméteresnél, így fajlagosan nem éri meg kis házakat építeni, vagy legalábbis nem a hagyományos építési technikákkal. Magyarra fordítva: kis házat építeni luxus.
2/5 anonim válasza:
Gazdaságtalan kis házat építeni, ráadásul később bővíteni sokszor már csak indokolatlanul drágán lehet(ne).
3/5 anonim válasza:
Mert a hazakat csaladoknak tervezik es nekik kicsi lenne 60m2.
Nezz korbe uduloteruleteken, ott vannak nagyon jo kis nyaralok amik csak 1-2 szobasak. A dunaparton vannak akik eletvitelszeruen elnek telen-nyaron ilyen nyaralokban.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent az, hogy nehéz.
Egyetlen portálon 41000 találat jött ki.
5/5 anonim válasza:
több mint 2000 találat a legelső oldalon ahol rákerestem, ebből csak megfelel néhány az elvárásoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!