Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A 3,2 méter belmagasságú...

A 3,2 méter belmagasságú lakásban jobban érezheti magát az ember, mint egy átlagos 2,6-os ban?

Figyelt kérdés

A 2,6 méter alatti lakások állítólag pszichésen nyomasztóak lehetnek.

Saját tapasztalat?

2022. jan. 16. 09:15
1 2
 11/16 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Mi most veszünk egyet, 3.5m a belmagasság.

Rendesen rossz érzés visszamenni panelba miután megnézzük a lakást

Igaz mi mind a ketten égi meszelők vagyunk.

Asszony 182 én 187cm

2022. jan. 17. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy, pedig 189 cm vagyok. A lényeg, hogy otthonosan legyen berendezve, az sokkal többet számít nekem, mint a belmagasság.
2022. jan. 17. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Egyebkent akik ilyen lakasban laknak, azok hogyan futik be? Vagy csak en vagyok nagyon fazos es meg lehet szokni? En irtam, hogy laktam nagy belmagassagu lakasban es megfagytam telen. Pedig a mostani csaladi hazban, ahol elek, 20 fok van ejjel-nappal, nem gondolnam, hogy ez tulzas es megse fazom olyan szinten, mint az elozo lakasban, ahol elvileg 23 fok volt a termosztat szerint, de hoerzetre nekem az szerintem 15 volt :D
2022. jan. 17. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem csak a magasságtól függ, hanem a falaktól, ablakoktól meg hogy mi van alatta, na meg hogy mivel fűtöd. A földszinti lakások szerintem minden társasházban sokkal hidegebbek, mint az emeletiek. (Ez télen rossz, de nyáron akár jól is jöhet, akkor meg zárószint vagy tetőtér lehet a gáz.) Nálunk ilyen 3,2 m a belmagasság, szerintem hetekkel később kell bekapcsolni a fűtést, mint itt kérdezgetni szokták :) és biztos, hogy melegebb van, mint anyósomék Kádár-kockájában (én ott fagyok meg mindig a tiszteletemre feltekert radiátornál állva melegítve a fenekemet, miközben húz be a hideg az ablakok körül a derekamra és fázik a talpam papucsban is, míg itthon vígan vagyunk egész télen zokniban).
2022. jan. 17. 16:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár sokan belekeverték a fűtést is, pedig engem csak a magasság pszichés hatása érdekelt volna. :) Azért az is hasznos volt.
2022. jan. 19. 08:22
 16/16 anonim válasza:
21%
A nagy belmagasságnál fölöslegesebb dolog nincsen.
2022. máj. 20. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!