Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit tennétek ha új szomszédoto...

Mit tennétek ha új szomszédotok jóban maradna és összejárna azzal,akitől a lakást megvetted?különösen kellemetlen,ha az új tulaj viszonya nem túl jó az eladóval (okkal),és aki változatlanul visszajár kavarni...ti h néznétek a helyzetet?mit tennétek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9/10 mivel az utcára néző szobában dolgozom, bátorkodom kitekinteni saját ingatlanomból ha nem baj :D !

többiek: jó móka volt :D !Mindenkinek nagy gratula aki csupa korrekt emberrel találkozott, akik tiszteletben tartják mások határait. Szép lehet. emelem kalapom.

2022. jan. 15. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nekem semmilyen kapcsolatom nincs a szomszédom vendegeivel,nem kell korrektnek vagy inkorrektnek lenni velük, hisz nem is találkozunk, így más határát sem kell tiszteleben tartani, bármit is akarsz ezzel írni
2022. jan. 15. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Én miután megveszek egy ingatlant, telibe szarom a szomszéd és az ingatlan volt tulajdonosának magánéletét. Kavarás sem érdekel amíg nem keletkezik belőle anyagi károm.
2022. jan. 15. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
89%
De mit tudna "kavarni"? Sóhajtozik, hogy ne vágd ki a jegenyét, amit még a nagyapja ültetett? Vagy nem tetszik, hogy hupilila lesz a homlokzat? Hát tegye. Megvetted az ingatlant, onnantól azt csinálsz vele, amit akarsz. Hogy épp a szomszédban vendégeskedik, hát azt is tegye, max. köszönsz neki udvariasan, ő meg csúnyán nézhet, ha úgy akar. Szerintem ezeket ne vedd fel. Az, hogy visszajár beszélgetni, mert jóban van a volt szomszédjával, viszont miért lenne bűn?
2022. jan. 17. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!