Mit tennétek ha új szomszédotok jóban maradna és összejárna azzal,akitől a lakást megvetted?különösen kellemetlen,ha az új tulaj viszonya nem túl jó az eladóval (okkal),és aki változatlanul visszajár kavarni...ti h néznétek a helyzetet?mit tennétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 15:57
1/14 anonim válasza:
Miért, az egész utcát megvetted vagy mi?
Nem is értem a kérdést.
Mit tennék? Köszönnék, ha összefutnánk, mi mást?
2/14 anonim válasza:
Mi közöd az ismerettségükhöz, barátságukhoz. Azt tesznek amit akarnak.
Foglalkozz a saját dolgaiddal. Köszönsz és ennyi.
3/14 anonim válasza:
Semmit. Mi közöm van ahhoz, hogy a szomszéd kivel barátkozik?
5/14 anonim válasza:
nálunk is ez van...aztán egyszercsak megunták a visszajáró eladót, és azóta nyugi van..
A sors már csak ilyen.. Idegesítő, de nincs mit tenni. Csenben kell lenni, oszt annyi.
6/14 A kérdező kommentje:
az első négy válaszoló valamilyen álomvilágban él. egy eladó, akinek el kellene tűnnie a francba, de visszajár kavarni, pontosan olyan szar dolog, mint bármilyen ex. igen, szar dolog amikor beszámolnak neki a szomszédok h te, új tulaj hányat fingottál az elmúlt héten. miközben a megörökölt rejtett ingatlan-hibákkal nyűglődsz és beilleszkedőként tudod h senkiben sem bízhatsz pedig új lappal kellene kezdened, mert az jár. na húzzatok a francba, 5/5 anonim köszi :)
2022. jan. 15. 18:31
7/14 anonim válasza:
Az 5-ből 4 válaszoló ugyanazt mondja, 1 meg nem, de szerinted neked van igazad :D Kérlek, mesélj még
8/14 anonim válasza:
Mit kavar konkrétan az eladó? Én tavaly januárban vettem lakást, engem nem érdekelne, ha visszajárna a szomszédhoz. Miért kéne érdekeljen? Személy szerint én lesz*nám. De én csak üzleti kapcsolatban voltam az eladóval, ügyvéd bonyolította az üzletet, korrektül viselkedtünk egymással. Te a rejtett hibákért miért nem reklamálsz az eladónál? Ha valóban rejtett hiba, akár perelhető is. Függetlenül a szomszédtólvaló viszonyától.
9/14 mindentudó99 válasza:
Honnan tudod hogy gyakran jár? Kémkedsz a szomszédok után?
10/14 anonim válasza:
6# szóval úgy gondolod neked van igazad. Akkor minek kérdezősködsz itt? Azt várod, hogy mindenki beálljon mögéd.
Akkor menj aztán ugass a szomszédodnak, a volt eladónak, had nézzenek bunkónak, és utáljanak meg jogosan!
És mit kavarnak? Számolják hányat fingottál? Beszéld meg velük és pontosítsál ha tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!