Mennyit ér szerintetek egy ilyen ház?
Csendes békés falu Borsod megyében , kissebbseg elenyésző. Új építésű utcában majdnem 2 ezer nm2es telken egy 100 nm2es könnyű építésű ház.
Ezzel kapcsolatban már tettem ma fel kérdést szóval igen lehet h valaki belefutott.
Kérdező, számtalan egyéb dologtól függ az ár.
Bogácson jelenleg 21 eladó ház van, 8.9 és 149 millió között:
Bogács qrva jó hely, ezért nem is olcsó hely.
Mivel semmit nem tudni a házról, hogy mekkora, hány szobás, mennyi idő alatt és mivel lehet eljutni orvoshoz, iskolába, boltba, csak annyit, hogy könnyűszerkezetes, így látatlanban és tippelve, feltételezve, hogy van 2 szoba + nappali (ez az átlag) én 25milliót mondanék.
140 nm de abba benne van a garázs. Maga a ház 100 nm2. Új építésű hazak vannak az utcában szinte csak.
Nappali, 2 +2 félszoba. A központ gyalog 10 perc max.
Jó, akkor módosítok, 30 millió.
Szerintem, ha jó a ház, akkor ez Bogácson egy középár.
(15-ös vagyok)
Remélem nem vagyok elfogult, mert én ugyan budapesti vagyok, de imádom Bogácsot, rengeteget nyaraltunk ott.
Még mindig 15-ös vagyok
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a cigány nem elenyésző, hanem 30-40%
Kellene megnézned és beszélned a szomszédokkal, polgármesteri hivatallal, boltban, kocsmában erről a témáról, mert azért más nyaralgatni (ahogy én tettem) vagy ott élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!