Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit ér szerintetek egy...

Mennyit ér szerintetek egy ilyen ház?

Figyelt kérdés

Csendes békés falu Borsod megyében , kissebbseg elenyésző. Új építésű utcában majdnem 2 ezer nm2es telken egy 100 nm2es könnyű építésű ház.

Ezzel kapcsolatban már tettem ma fel kérdést szóval igen lehet h valaki belefutott.

2022. jan. 10. 15:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Amennyit az eladó kér érte.
2022. jan. 10. 16:08
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
No azért még van ott mindenféle szempont. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, infrastruktúra, közlekedés stb-stb. A házról se írtál szinte semmit. És persze mindehhez az, hogy a leendő vevőnek mik az igényei. Szóval nemigen lehet ezt tudni. Talán keress egy hasonló eladót hasonló környéken, úgy jobban be tudnád lőni.
2022. jan. 10. 16:48
 3/21 mindentudó99 ***** válasza:
72%
Borsodból elköltözni szoktak ne ott tervezz jövőt
2022. jan. 10. 18:17
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
#3: Nekem az jött le, hogy eladni akarja, nem megvenni, bár tényleg nem egyértelmű. Amúgy qrvára tele van a tököm a magadfajták borsodozásával. A múltkor pár napot Pesten voltam, megkönnyebbülten szálltam le a vonatról Miskolcon.
2022. jan. 10. 18:33
 5/21 A kérdező kommentje:
Borsodon is vannak jobb és rosszabb helyek. Mint máshol is :)
2022. jan. 10. 18:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Kissebbség mindenhol van. Mondj olyan megyét ahol nincs :) heves jász nagykun Szabolcs. Csak néhány ami a vonzáskörzetében van. Mindegyikben laktam. Pest egy szemet domb. Aki nem lopja össze az egész életét nem tud sajnos Budán a rozsa dombon házat venni.
2022. jan. 10. 19:06
 7/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul ha valakinek jó munkája van mondjuk egy Boschba nem feltétlen vált csak mert Borsod ilyen meg olyan. Mi a garancia rá hogy máshol jobb? Sehol sincs kolbászból a kerítés.
2022. jan. 10. 19:07
 8/21 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#4 Nézd sose éltem ott viszont sok ismerősöm munkatársam van onnan. Az ő elmondásaik miatt írtam amit írtam. Az ott élők szerint nem valami jó hely. Az említett Budapestet én se szeretem. Néha menni kell oda pl holnap is de menekülök haza Bács megyébe. Álltalános vélemény Borsodról hogy sok az új magyar és alacsonyak a bérek.
2022. jan. 10. 19:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mert az tőlünk az ország túlsó fele. De megnézed a neten, pl ingatlan.com-on, hogy a hasonlók a környéken mennyiért mennek. Úgy már nagyjából be tudod lőni.
2022. jan. 13. 09:53
 10/21 anonim ***** válasza:

A közlekedést kellene még tudni, mennyire van a központban.

És hogy milyen állapotú a ház, vezetékek, statika, tető, stb.

Mi van az árban, bútorozott-e, stb.

Borsodi faluban nem annyira értékes a telek, maga az építmény állapota és hogy mi van még az árban, fontosabb az értékmeghatározásnál, mint az elhelyezkedés.

2022. jan. 13. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!