Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lenne kedved több ismeretlen...

Lenne kedved több ismeretlen emberrel közösen venni, vagy bérelni egy házat?

Figyelt kérdés
Meg persze együtt lakni. Azt is megindokolnád, hogy miért nem?

2022. jan. 5. 04:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%
Oké, persze. Csak nekem nagyon a bizalmatlanság jött le belőle.
2022. jan. 5. 17:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
A külső megfog a belső megtart, a közös lakáshitel összeköt.
2022. jan. 5. 18:15
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Közösen béreltem lakást másokkal egyetemistaként. Az nagyon jó buli volt, 3-an voltunk lányok, szerettük egymást, a legjobb barátnők voltunk, szerettünk együtt lakni.

Venni közösen? Kizárt dolog. Már nem vagyok 20 éves (33 vagyok amúgy), nem bulizni akarok heti 3x, hanem nyugodtan élni, és eszem ágában sincs idegenekhez alkalmazkodni. De ismerősökhöz sem. Van férjem, 2 gyerekem, rajtuk kívül senkivel nem akarok együtt élni, nem akarok otthon más embereket kerülgetni. A másik fele a dolognak, hogy azért az ingatlan vagyon is, a férjemen kívül a vagyonomon se nagyon akarnék osztozni.

2022. jan. 5. 18:50
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát én 20 év és két gyerek után váltam... A fél vesémet odaadtam volna még a 18. év környékén, utána meg örültem, hogy az örökölt lakás nem számít közösnek.
2022. jan. 5. 18:52
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
24: hát ja, csak ha nem örököl az ember, akkor a mai ingatlanárak mellett örülhet, ha a párjával közösen sikerül venni valamit. Amúgy igen, válás esetén nyilván szívás lenne, de nyilván az se megoldhatatlan, el kell adni és felezni. De reméljük, erre nem kerül sor.
2022. jan. 5. 18:57
 26/29 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk vannak érdekes gondolkozású emberek.

A volt lakótársam időnként megkérdezte, nem-e akarok beszállni és közösen venni ingatlant, amit felújítanánk, kiadnánk és feleznénk a pénzt.

Közben olyan dolgokon sem tudtunk közösködni mint a WC papír.

Amíg nem kellett fizetni érte, nyugodt szívvel törölte a seggét az én papírommal. Egyszer odaadtam a számlát, hogy legyen akkor közös, de kérem a pénz felét.

Akkor azt nem adta ide, hanem inkább vett magának 500 Forintos egyrétegűt, meg törölte zsebkendővel. Csak azért mert sokallta a 2500 Forintos 3 rétegű budi papír fél árát...

2022. jan. 5. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
61%

Annyira megható egy bizonyos korig ez a feltétlen bizalom, utána már inkább hülyeség kategória. Különösen miután olvasod, hogy a kapcsolatok 80%-a nem tart ki a sírig, de 60%-uk még a 10 évet sem tölti ki.

2022. jan. 5. 19:18
 28/29 anonim ***** válasza:
60%

"a kapcsolatok 80%-a nem tart ki a sírig"

Azért elég sok múlik azon is, hogy csak "kapcsolatban" gondolkodik-e valaki vagy sírig tartó házasságon - de ez messzire visz és itt most nem ez a téma, tudom.

2022. jan. 5. 22:14
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem kell párkapcsolatba belevágni, ilyen egyszerű.

2022. jan. 6. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!