Tapasztalta már valaki ezt Budapesten az Atrax illetve a Szimák ingatlanirodákkal?
A Szimák ingatlaniroda kapcsán belefutottam 4 ingatlanhírdetésbe amiket több mint 6 hónapja hirdetnek de minden alkalommal azt mondják mikor hívom őket, hogy folyamatban van az eladás pedig minden hónapban felhívtam őket és mindig ugyanaz volt a válasz (ezen a héten kaptak ajánlatot és jövő héten írják a szerződést). Továbbá a XIV. és XXI. kerületben ugyanazokkal a képekkel hirdetnek lakást. Mindkét hirdetésnél azt állítják, hogy elkelt a lakás, de valami lepusztult másikat akarnak az ember nyakába varrni.
Az Atrax ingatlanirodával még rosszabb a tapasztalatom. Egy ingatlanos van csupán akit egy héten át kell hívogatni napi szinten mire nagy kegyesen felveszi a telefont. A hirdetet ingatlanok állítása szerint éppen most fognak elkelni, mert ajánlatot kaptak rá. Persze ő is tudott drágábbat ajánlani rosszabb állapotúban.
Az érdekesség az, hogy ezek a lakások vagyis a hirdetések szintén 6 hónapja legalább fent vannak. Ezt az irodát is több hónapig hivogattam és ugyanazokra a lakásokra ugyanazt mondta mindig több hónap eltéréssel is.
Nem tapasztaltam ilyet a Szimákkal, korrekten intéztek mindent. Amire hivtam őket megvolt, meg is néztem.
Azért az érdekes hogy több mint 6 hónapja nem találtál megfelelő lakást?!? Én is kerestem de jelen piaci helyzetben nem volt ennyi időm, mert mire vettem volna egyet elvitték az orrom elől... illetve az árak is emelkednek folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!