Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért drágultak meg most az...

Miért drágultak meg most az ingatlanok árai?

Figyelt kérdés
Szeretnénk venni egy új 150 m2es családi házat, de 80-100 milliókért dobálják őket a környéken. Egy éve majdnem vettünk egyet akkor csak 50-60 millióért lehetett kapni őket. Mi történt?
2021. dec. 11. 17:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy lemaradtál róla.
2021. dec. 11. 17:45
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Köszönd a FideSS-nek, de legfőképp Viktorkának hogy ebből nem lesz családi ház számotokra, legalábbis míg ő van kormányon.

Egyébként meg a csok, és egyéb intézkedéseik okozták ezt, hogy még véletlenül se az egyedülálló, fiatalok tudjanak kezdeni valamit magukkal.

2021. dec. 11. 17:45
 3/18 anonim ***** válasza:
27%

Csipkerózsika személyesen a kérdező? :-)))))

Nem nézel híradót, nem olvasol híreket, évek óta?

2021. dec. 11. 18:11
 4/18 A kérdező kommentje:

"Nem nézel híradót, nem olvasol híreket, évek óta?"

Nem.

2021. dec. 11. 18:23
 5/18 anonim ***** válasza:
8%
Hogy tudsz ilyen hírvákuumban élni...????
2021. dec. 11. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk, híradót én se nézek, és szűröm a híreket. Nem vagyok hajlandó a híradóban folyó agymosásra időt szánni, és felidegesíteni magamat a megerőszakolta, leszúrta, feldarabolta, megverte, felgyújtotta és egyéb híreken. Sztem egy átlagember, aki nem foglakozik ingatlanpiaccal, nem nézeget ingatlanhirdetéseket, nincs tisztába az ingatlanárakkal. Sztem az emberek 90%-a nem tudja még kb-ra sem,mennyit ér az ingatlan, amiben él. Szóbal én teljesen megértem a kérdezőt, hogy pár éve körbenézett az ingatlanpiacon, és most megint, és teljesen meglepte, ami lezajlott az évek alatt.

Kérdező! Az áremelkedésben jelentősen közrejátszott a kormány lajáspolitikája: csok, babaváró, és egyebek. Meg az építőiparban lezajlott jelentős áremelkedés és a forint szintén jelentős gyengülése. Köszönjük Fidesz! Magyarország jobban teljesít, és előre megy! Na, ez az előre...

2021. dec. 11. 19:22
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
Az előttem szólóval egyet értek. Magyarul 6 előtte pedig 2. Úgy ellehetetlenítette a fiatalokat ez a növekedés,hogy az ész megáll. Kössz Viktorbá . Kössz akik megszavazták ezeket.
2021. dec. 11. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
18 nm + erkély beépítve 7 millió 1 gyenge teljesítményű megyeszékhelyen. Gratulálok narancs gyökerek,hogy egy seggdugasz kis 1 szobás lukat ennyire megdrágítottatok. Gratula !
2021. dec. 11. 19:31
 9/18 anonim ***** válasza:
41%

Nem is kell ehhez újságot olvasni...

Erről beszélnek az emberek...! Vagy a kérdezőnek nincsenek munkatársai, rokonai, ismerősei, barátai...???

2021. dec. 11. 20:01
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Időnként felbukkan itt egy-egy -rettentően csodálkozó- barlanglakó...
2021. dec. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!