Miért drágultak meg most az ingatlanok árai?
Köszönd a FideSS-nek, de legfőképp Viktorkának hogy ebből nem lesz családi ház számotokra, legalábbis míg ő van kormányon.
Egyébként meg a csok, és egyéb intézkedéseik okozták ezt, hogy még véletlenül se az egyedülálló, fiatalok tudjanak kezdeni valamit magukkal.
Csipkerózsika személyesen a kérdező? :-)))))
Nem nézel híradót, nem olvasol híreket, évek óta?
"Nem nézel híradót, nem olvasol híreket, évek óta?"
Nem.
Mondjuk, híradót én se nézek, és szűröm a híreket. Nem vagyok hajlandó a híradóban folyó agymosásra időt szánni, és felidegesíteni magamat a megerőszakolta, leszúrta, feldarabolta, megverte, felgyújtotta és egyéb híreken. Sztem egy átlagember, aki nem foglakozik ingatlanpiaccal, nem nézeget ingatlanhirdetéseket, nincs tisztába az ingatlanárakkal. Sztem az emberek 90%-a nem tudja még kb-ra sem,mennyit ér az ingatlan, amiben él. Szóbal én teljesen megértem a kérdezőt, hogy pár éve körbenézett az ingatlanpiacon, és most megint, és teljesen meglepte, ami lezajlott az évek alatt.
Kérdező! Az áremelkedésben jelentősen közrejátszott a kormány lajáspolitikája: csok, babaváró, és egyebek. Meg az építőiparban lezajlott jelentős áremelkedés és a forint szintén jelentős gyengülése. Köszönjük Fidesz! Magyarország jobban teljesít, és előre megy! Na, ez az előre...
Nem is kell ehhez újságot olvasni...
Erről beszélnek az emberek...! Vagy a kérdezőnek nincsenek munkatársai, rokonai, ismerősei, barátai...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!