Miért drágultak meg iszonyatosan az ingatlanok az országban?
1. Kereslet -kínálat...
Igen, a putri helyeken is van kereslet, mert ott is megvesznek minden putrit.
2. Csok /falusi Csok
3. A forint brutális mélyrepülése
4. Befektetők vásárlási kedve pl balatonon már nem csak a partmenti települések, hanem balcsitól 5-10kmre lévőkön is veszik a befektetők a telkeket házakat...
Mert egyre nagyobb a kereslet.
Nem most van ez így először. Amikor én huszonéves voltam, akkor is kb. lehetetlen küldetésnek gondoltam a lakásvásárlást.
Aztán szépen leestek az árak :D
Most sem fog örökké tartani.
" Igen, a putri helyeken is van kereslet, mert ott is megvesznek minden putrit. "
Nem igaz. Putri helyen lakom. Hidd el ,hogy egy putri faluban lakom és évek óta nem kelnek el házak.
Infláció, forint gyengülése, csok, babaváró, építőanyagok drágulása, munkaerő drágulása.
Az inflációhoz hozzátartozik hogy boldog-boldogtalan ingatlanba menekíti a pénzét így ez is növeli az árakat.
A forintnak nagyon gyenge az értéke.Aki csak teheti ingatlanba fektet be.Mindent nagy áremelkedés ért el.Ennyire dübörög a gazdaság !
Egyre jobban kisodródik,a kanyarban.Bár "nagy" emberünk azt mondta,itt fogunk elzőni. Azt gondolom ezt nagyon benézte.
De itt a Covid,mindent el bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!