Hitellel vagy hitel nélkül?
20# mi hasonló cipőben voltunk es inkább addig nyújtózkodtunk, ameddig a takarónk ért.
Inkább vettünk egy szerényebb, felújításokra szoruló házat, mint hogy rázzuk a rongyot és felesleges hitelbe verjük magunkat.
Tényleg nem ideális úgy felújítani, hogy bent lakik az ember, de nem annyira tragikus, mint ahogy sokan előadják. Ha megvan a pénz egy szoba felújítására, akkor meg kell tervezni es néhány nap alatt kész is lehet az egész, ki és bepakolással együtt.
De aki szerint ez nem jó megoldás, az vegyen csak fel hitelt nyugodtan, nem az én életem, én döntésem természetesen.
Elnézve a rengeteg embert, aki még 1,5 év után is él a moratóriummal, nem olyan tudatosak az emberek. Az árak sem itt tartanának, ha nem akarna rengeteg ember nagyzolni es olyan vételekbe belemenni, amibe bele fog rokkani.
Ha azt sem tudod miről beszélünk, minek írsz hülyeségeket? :D
A kérdező egyértelműen leírja, miről beszélünk.
Hogy hitel nélkül minden pénze rámegy és felújításra már nem jut.
Mert addig oké, hogy megveszed, fel is kell újítani.
Nyilván mindenki álláspontja érthető és igazából nincs "jó megoldás".
Van realitása a hosszú távú, apránként újításnak is. Van realitása a felújítottba költözésnek is hitellel és van realitása a hitel + felújítás kettősnek is.
22# de amit a hitel törlesztőre költene, azt félre teszi és ha összejön egy nagyobb összeg, akkor felújít belőle.
Persze ez se való mindenkinek, aki az utolsó sittes vödör kihordását is szakemberre bízná, az nem biztos, hogy jobban jár a teljes felújítással.
Egyén függő, le kell ülni és át kell gondolniuk, hogy hogyan járnak a legjobban.
Mindkettő jár előnnyel es hátránnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!