Kitől vásárolmál szívesebben ingatlant? Tulajdonostól, vagy ingatlanostól?
Mire gondolsz vajon?
Csak a tulajdonostól lehetséges vásárolni, ingatlanostól nem.
Ingatlanos a MUTATÁSBAN működik KÖZRE... De semmi köze az adásvételhez.
Úgy értettem, hogyha ingatlant akarsz venni - jobban örtülsz-e, ha a tulajdonos hiredeti?
Vagy megnyugtatóbbnak tűnik, ha iroda hirdeti, ami ad némi hivatalos hátteret?
Én jobb szeretem tuladjonostól.
Nem mintha olyan sok ingatlant vettem volna, de ha tulajdonossal találkoztam, akkor nem volt mellébeszélés, maszlag, csak megnéztem az ingatlant, meg volt akivel rendesen elbeszélgettünk csak úgy.
Az ingatlan iroda semmi pluszt nem ad azon kívül, hogy ráteszik a maguk 2-3-4% hasznát.
Tavaly akartam telket venni közvetítőn keresztül. Az ingatlanosnak gőze nem volt, hogyan zajlik egy zártkerti telek adásvétele, azt se tudta, hogy az ingatlant ki kell függeszteni. Handabandázott a telek beépíthetőségéről, majd miután utánajártam főépítésznél és földhivatalnál, és megtudtam, hogy a telek nem beépíthető, hosszú, bonyolult és költséges procedúrával lehetne csak megszerezni az engedélyt, az ingatlanos annyit mondott, ne a földhivatalnak higgyek. A tulajdonosok elérhetőségét kérésemre sem adta meg, azt mondta, ha kérdésem van, neki tegyem fel.
Biztos vannak rendes, megbízható ingatlanosok is, hát ez nem az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!