Ház után 50m2-es lakást meg lehet szokni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 14:46
21/21 anonim válasza:
Nekem a hobbim miatt a 3 szobás házban is szűkös a hely. A garázst műhelyt ha szigeteltetném, fűtést szerelnék be, akkor télen is jó lenne ott barkácsolni. De az egyik lakószoba lett műhellyé alakítva, mert adott volt a kellemes klíma. Kreatív vagyok, minden körülöttem heverő kacatból tudok hasznos dolgot építeni. Elektronika, finommechanika, programozás megy jó 40 éve. Hegeszteni is szoktam, azt csak kint lehet! Ezek miatt se párom, se gyerekem nincs, de szeretnék még nagyobb tereket! Ha le kéne mondanom a házról, vennék egy üres telket és rá lakókonténert, többet is. Nem szép, de életben tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!