Ház után 50m2-es lakást meg lehet szokni?
Milyen ház, milyen lakás?
Nem ugyanaz egy nagypolgári ház, vagy egy 200+ m2 tetőteres mint egy Kádár-kocka. Lakásból is lehet jobb-rosszabb.
Ha fele cuccot kidobod, így lesz elég helyed a lakásban. Ha mindent viszel, zsúfolt lesz. Nagyobbra nem futja?
Hányan laknátok? Van kisgyerek, nagyszülő?
Mérlegeljétek, mert nagy lesz a változás, de mindent meg lehet szokni.
Ezt miből lehet megállapítani? A mi házunk 35 nm, nekünk abszolút nem lenne zsúfolt egy 50 nm lakás, sőt... :D
Mondjuk a ház sem feltétlenül jelent hatalmas térigényt.
Nekünk házunk volt, az udvaron utáltam lenni, mert mit üljek ott kint. A kertet utáltam, mert gondozni kell és arra mentek el a hétvégék.
Gyakorlatilag a 120+ m2-ből használtam azt a 7-8 m2-t ami a szobám volt. Esetleg a nappaliba kiültem TV-t nézni.
Nem azt mondom, be tudok lakni nagyobb lakást is, de megszoktam a kis tereket. Kollégiumban sem volt sok hely, albérleteimben is kis szobákat béreltem sokáig.
Most majdnem 50 m2 2 szobás (inkább 1,5) lakásom lesz, egy főre kényelmesen elég. Még párral is el lehetne lakni benne vagy gyerekkel ameddig kicsi.
Esetleg ha nem nagy vendégfogadó valaki, akkor nem kell külön nappali és lesz külön szoba gyereknek, felnőttnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!