Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Templomhoz közel lakni,...

Templomhoz közel lakni, nagyon zavaró lehet a harangozás? vagy könnyen meg lehet szokni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Laktam közvetlenül templom mellett, hétköznap ritkán volt harangozás, hét végén viszont 9-délutánig óránként. Nem igazán tudtam megszokni, talán épp azért, mert nem volt nap mint nap, folyamatos. De ennél is rosszabb volt a ház előtti játszótér és óvoda.. Laktam vasúti sínek mellett is (100 méteren belül), érdekes módon talán az zavart a legkevésbé. Egy idő után esténként jutott csak eszembe, hogy nem is hallottam a vonatot.

Egyébként füldugóval alszom.:)

2021. okt. 13. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Vietnamiak mevettek egy többlakásos új házat, mely egy templom közelében van az utca túloldalán. Beköltöztek, és döbbenten hallották, hogy itt bizony harangoznak...aztán történt valami, mert csak

igenfontos sátoros ünnepeken szól szerényen a harang..

Béke van.

2021. okt. 13. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ melyik felekezet. Talán a református ritkábban szól?

Egyébként a játszótér sokkal gázabb, akkor nem csak engem zavart mindig kegyetlenül.

2021. okt. 15. 00:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Játszótér nagyon... kislányok hármasával kánonban sikítanak, ez a játék, hogy sikítva kergetik egymást. Ezt nemcsak néha és nem percekig. Nyáron is csukott ablak, néha úgy sem hallom tőlük a tévét.
2021. okt. 15. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!