Van egy kecónk amit örököltünk 50 méterre a templomtól, annyira zavar, hogy az miatt nem tudjuk eladni meg felkelek ha oda viszek csajt kefélni.
Nem vagyok muszlim, de inkább a Müezzinre vagy mire kelnék mint a bim-bam-ra remélem eljön az az idő.
Olaszország. Szerinted? 😨
Nagyon utálom. Az óránkéntit is, de főleg amikor ész nélkül kolompolnak percekig, majd kis szünet, aztán újra és újra, 2 órán keresztül (mise, esküvő, temetés).
Meg lehet szokni. Legalább nem hajnalban harangoznak.
Annak idején Damaszkuszban az első hajnalban ijedten pattantam ki az ágyból, amikor több ezer (tizezer?) wattal megszólalat a müezin. Később elintéztem azzal, hogy nem kell ébresztő óra.
Na de naponta hatszor...
Igen.
Mivel kapcsolódik az ábrahámi vallásokhoz.
Dózert neki!
Nem zavar, szeretem. Mondjuk én vallásos is vagyok, bár templomba ritkán járok.
Egy kicsi faluból származom, ott ha harangoztak akkor az egész faluban hallani lehetett.
Már 5 éve Pesten élek, abból 3 éve olyan helyen, ahol konkrétan kb 20 méterre van itt mellettem egy templom. Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!