A harangozás miért nem tartozik bele a vasárnapi csendrendeletekbe?
Figyelt kérdés
Hangosabb mint a fűnyíró.2020. jan. 12. 09:38
1/17 anonim válasza:
Mert keresztyény ország vagyunk és az nagyon kell.
2/17 qkker1 válasza:
Mert néhányszáz éves hagyomány!
3/17 A kérdező kommentje:
Jézus szerintem nem szereti, ha nem tudnak pihenni a felnőttek és a gyerekek.
2020. jan. 12. 10:32
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem annyira zavaró, mint a müezzin éneke, de a kulturánkak is megvannak a problémás részei. Én sem szeretem, főleg ha a szomszédban van a templom.
5/17 anonim válasza:
Minden ember templomba járt régen.
A baloldal szétzúzta az egyházat, most már a kis harang is baj????
Ezt is megvonnák tőlünk?
6/17 A kérdező kommentje:
Hát, kicsit jobb lenne ha azért 10 felé kezdődne inkább vasárnap. Nem tudom, az fontos, hogy reggeltől estig legyen?
2020. jan. 12. 10:54
7/17 anonim válasza:
"Minden ember templomba járt régen."
Nem igaz.
"A baloldal szétzúzta az egyházat, most már a kis harang is baj????"
A szocializmusban is volt déli harangszó, a Kossuth Rádiónak az volt a 'szignálja' a déli hírek előtt.
"Ezt is megvonnák tőlünk?"
Nem, de helyén kellene kezelni a dolgokat, délben pont elég volna húzni.
8/17 anonim válasza:
Milyen vasárnapi csendrendeletbe??? 🤣
9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tekintsd meg az egyes városok önkormányzatának honlapját :) Városonként különböző.
2020. jan. 12. 20:08
10/17 Mr.Bab válasza:
Mert ez egy megemlékezés és amúgy is a csendrendeletbe a robbanómotoros gépek tartoznak főként bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!