Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Apukám azt mondja azért nem...

Apukám azt mondja azért nem volt a házra sok érdeklődő, amit árul, mert nyáron mindenki nyaral és a nagy melegben kevés a nézelődő. Ez igaz, vagy csak nem akarja beismerni, hogy túlárazott?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom pont nyáron pörög legjobban az ingatlanpiac. Az unokatestvérével ketten örökölték a közös nagynénjük házát felesben, amit most 34,8 millióért hirdettek meg kb 1,5 hónapja. Ebből még azt mondják engednének is vagy 1-2-3 milliót és ez csak irányár. Én megnéztem a városban és azon belül abban a városrészben a telekterület, házméret, állapot alapján hasonló házakat és inkább ilyen 27-30 millióért láttam hasonlóakat hirdetve szintén irányáron. Nem mertem sajna neki mondani, hogy szerintem eléggé túlárazva hirdetik meg, de sajna az unokatesóját is elfogta a kapzsiság és most minél többért akarják elpasszolni szerintem racionalitás érzék nélkül. De ez már olyan túlárazás szerintem, hogy nem lesz rá vevő, nemde? Tehát igazából csak magukat károsítják meg, ha esetleg még évekig rajtuk marad a ház, ahelyett, hogy most eladnák annyiért, amennyiért lenne rá vevő.

Eddig 1,5 hónap alatt 4-5 különböző érdeklődő volt, akik el is mentek megnézni a házat, de egyelőre nem hívta őket vissza senki. Ez milyennek számít? Megyeszékhelyen van a ház.

2021. aug. 29. 07:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Most lassú a piac, ez normális. Akár 1 évbe is telhet eladni.
2021. aug. 29. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdemes magasabb áron kezdeni, aztán lejjebb viheti később. Ha nem sürgős, nem sok ez a pénz. Errefelé lepukkant házak vannak 20 millióért.
2021. aug. 31. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!