Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Igaz, hogy nyaralót többnyire...

Igaz, hogy nyaralót többnyire azok vesznek, ill. tartanak fenn (akár örökségből), akik lakásban laknak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 01:35
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Én házban lakom és mégis van nyaralok.
2021. aug. 26. 05:26
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nyaralóm
2021. aug. 26. 05:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is és több ismerősünk is kertesházban lakik és úgy van nyaralójuk.
2021. aug. 26. 06:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne logikus, de nem igaz.
2021. aug. 26. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hazban lakunk Bpn, nyaralonk van Balatonon. De mi 30asok vagyunk, sok gyerekkel, igy kell a kertes haz is. De ha mar a gyerekek kirepulnek, biztos lakasba koltozunk, telen jobb abban, tavasztol, oszig marad a nyaralo.
2021. aug. 26. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Legtöbbször nem azért lakik lakásban az ember, mert nem akar házat, hanem mert csóró.

Aki lakásban lakik, inkább családi házra gyűjt szerintem, legalábbis a környezetemben ezt látom, én is ebben a cipőben járok.

Akinek meg van háza, az könnyebben megengedheti már azt a luxust, hogy saját nyaralót tartson fent.

Egyébként nagyon sok nyaraló örökségből van, családon belül osztott tulajdon.

2021. aug. 26. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezerféle okból lehet az embernek nyaralója.

Attól, hogy kertes házad van, még simán vágyhatsz arra, hogy kimozdulj a mindennapokból és elmenj a nyaralódba kikapcsolódni ahol a szomszédok sem zavarnak és te sem őket.

Persze ismerek olyan, főleg idős embereket, akiknek ott a lakás és mellette a nyaraló. sokszor ott élnek életvitelszerűen nyáron, és csak télre költöznek vissza a lakásba.

2021. aug. 26. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szocializmusban volt jellemző, elsősorban a budapesti értelmiség körében. A legtöbbjük társasban lakott, de kijártak "a telekre". Ez volt anno a nyaraló.
2021. aug. 26. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki két régi ismerősömnek van nyaralója (egyiknek balatoni, másiknak máshol) mindketten házban élnek, nem lakásban.
2021. aug. 26. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Családi házban lakunk, Balatonon van nyaralónk. 3 gyerek. Ha kirepülnek, mi is költözünk lakásba és marad a nyaraló.
2021. aug. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!