12/17 anonim válasza:
Kellően szigetelő (hangfogós) ablakok mellett nem hallatszik be a zaj.
Budapesten voltam egy ingatlanközvetítői irodában, aminek az ajtaja közvetlenül a forgalmas utcára (útra) nyílott. Bent a helyiségben suttogva is lehetett volna beszélni.
13/17 anonim válasza:
12-es csak szellőztetni nem lehet és megint csak érték szempontjából iszonyatosan rosszak ezek, nem hiába óbudán a Szentendrei úton nagyon nehéz eladni a lakásokat a forgalom miatt.
14/17 anonim válasza:
Vajon hogyan lehet élhetőbbé tenni a rossz szellőzésű lakásokat?
Valami légtisztító berendezés esetleg működhet?
15/17 anonim válasza:
komolytalan a kérdező a gyakori kérdéseken fórumozóktól várja a döntést? Nevetséges.
16/17 A kérdező kommentje:
Te meg nem látsz az orrodnal tovább. Nem vagy egy üzletember az biztos
2021. aug. 26. 16:42
17/17 anonim válasza:
"A későbbi eladhatóság miatt kerdeztem."
Ez azt jelenti, hogy nem tervezel ott lakni hosszabb távon? Mert ha igen, akkor én inkább annak alapján választanék, hogy sokat főzök-e: ha igen, legyen ablak a konyhán, ha nem, akkor nem olyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!