Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem tudom melyik lakás legyen?

Nem tudom melyik lakás legyen?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 22:11
A kérdező szavazást indított:
Pazar panoráma (hegyes fás nyugodt környezet, csodás éjjeli világítás), de ablak nélküli konyhás lakás
Ablakos konyhás lakás, itt is van panoráma, de a városra
23 szavazat
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Mármint az ablakban nincs konyha az elsőnél? Én a másodikat választanám, ha sokat főzöl, az ideálisabb, mert így jobban ki tud szellőzni mondjuk az olajszag.
2021. aug. 25. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Ez így elég kevés infó, házvásárlás során azért ennél több tényezőt is figyelembe kell venni.

No meg az sem mindegy, hogy kinek mi a prioritás. Lehet, hogy valakinek megfelel az ablak nélküli konyha, mert a nyugodt, erdei környezetre vágyik, ugyanakkor a városi kilátás sem feltétlenül a lepusztult, nyomornegyedet jelenti.

2021. aug. 25. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Konyhában, fürdőszobában ha van ablak az mindig ajándék. Volt lakás aminél ezek hiánya mínuszos volt.
2021. aug. 25. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Másodikra szavazok. Akik a panoráma miatt veszik meg a lakást, azok sem néznek többet ki az ablakból, mint akiknél nincs oly szép panoráma. Azok néznek útifilmeket vagy posztert. :)

A büdös konyha viszont egy átok, még akkor is, ha van elszívó.

2021. aug. 26. 00:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz ablakot csináltatni a konyhára?
2021. aug. 26. 04:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez alapján az ablakos konyha. De ha az erdei lakásból kilépve jobb a levegő, s csendesebb, akkor bevállalnám az ablak talán konyhát. Vagyis inkább megpróbálnám átalakítással megoldani, hogy legyen ablaka (mondjuk összenyitni a nappalival, ha az elrendezés megengedi és statikailag is megoldható).

De persze számít még egy csomó minden... pl. milyen a ház állapota, mennyire értékálló, van-e parkoló, lift... A lakást mennyire kell felújítani vagy máris olyasmi, amilyet szeretnék (pl. fűtés, kád, légkondi). S ha nem, mindezekre van-e pénzem.

2021. aug. 26. 05:49
 7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! A két lakásban csak ezek a dolgok különböznek. A két lakás egy társasházban van. A későbbi eladhatóság miatt kerdeztem.
2021. aug. 26. 07:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha másban nem különböznek, szerintem az ablakos lesz később jobban eladható.
2021. aug. 26. 07:11
 9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen, a válaszok alapján is, meg a saját benyomás alapján is erre jutottam. Meg megnéztem a netet, a házból szinte csak ezeket akarják eladni.
2021. aug. 26. 07:17
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Sötétkonyhásat nem szabad venni itt is leírom. Viszont forgalmas útra nézőt sem.
2021. aug. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!