Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az erkély mire való? Miért...

Az erkély mire való? Miért ragaszkodnak hozzá ennyire egyesek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 22:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

Nekem szinte mindig volt erkélyem, de soha nem használtam.

Dohányozni nem dohányzok. Azt szerintem alapból paraszt dolog az erkényen végezni, mert az összes szomszédhoz bemegy a füst.

Teregetésre jó használni. De volt olyan erkélyem ami elég zárt panellakás erkély és egyszerűen tele hordja a szél minden dzsuvával, falevelekkel, kosszal, fentről jön le minden így inkább bent teregetek.

Az tény, hogy erkélyre kilépve rögtön "kint vagyok" érzést ad, nem ugyanaz mint az ablakon nézni kifelé. De én inkább lemegyek sétálni, vagy elmegyek a közelben a természetbe.

2021. aug. 20. 10:35
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk egy tér van a ház előtt, ahol programok szoktak lenni, koncertek is. Lehet nézni az erkélyről, nem mindenki megy le, főleg az idősek nem.
2021. aug. 20. 10:59
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
23 Ez egyszerűen nem igaz, erkélyen nem töcskölnek senkit, kutyát, macskát se 🙄😐 Vagy láttál ilyesmit?
2021. aug. 20. 15:39
 24/29 A kérdező kommentje:
nekem mondta egyik fiú barátom hogy ott szexelt egyszer a barátnőjével
2021. aug. 20. 17:52
 25/29 anonim ***** válasza:
17%

Én vagyok a volt 23-as válkaszoló, nem értem miért törölték, a valóságot írtam le...

Mostani 23-as, de teljesen igaz, és igen, láttam rá példát, két homokos ilyenkor nyáron rendszeresen tolja egymást az erkélyen, illetve 2-házzal arrébb, egy csaj (még csak nem is néz ki rosszul) szokta megtöcsköltetni a kutyájával önmagát. Volt munkatársam is panaszkodott hogy nem lehet nyitott ablaknál aludni, mert kint nyomják egymást, és a csattogás miatt nem tud aludni.

Nyilván ezek nem fényes nappal történnek hanem este

2021. aug. 20. 19:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Te jó ég 😲😲
2021. aug. 21. 10:33
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Én mindig is erkélyes lakásban laktam, de ilyet még hírből sem láttam, hallottam... :D
2021. aug. 21. 10:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Én ott szoktam reggelizni és kávészünetet tartani. Az ember felfrissül, nem a falak közé van bezárva. Home office-ban dolgozom.
2021. aug. 21. 17:27
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Sokáig én se vettem észre, nyilván nem nonstop töcskölnek az erkélyen :D
2021. aug. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!