Az erkély mire való? Miért ragaszkodnak hozzá ennyire egyesek?
Nekem szinte mindig volt erkélyem, de soha nem használtam.
Dohányozni nem dohányzok. Azt szerintem alapból paraszt dolog az erkényen végezni, mert az összes szomszédhoz bemegy a füst.
Teregetésre jó használni. De volt olyan erkélyem ami elég zárt panellakás erkély és egyszerűen tele hordja a szél minden dzsuvával, falevelekkel, kosszal, fentről jön le minden így inkább bent teregetek.
Az tény, hogy erkélyre kilépve rögtön "kint vagyok" érzést ad, nem ugyanaz mint az ablakon nézni kifelé. De én inkább lemegyek sétálni, vagy elmegyek a közelben a természetbe.
Én vagyok a volt 23-as válkaszoló, nem értem miért törölték, a valóságot írtam le...
Mostani 23-as, de teljesen igaz, és igen, láttam rá példát, két homokos ilyenkor nyáron rendszeresen tolja egymást az erkélyen, illetve 2-házzal arrébb, egy csaj (még csak nem is néz ki rosszul) szokta megtöcsköltetni a kutyájával önmagát. Volt munkatársam is panaszkodott hogy nem lehet nyitott ablaknál aludni, mert kint nyomják egymást, és a csattogás miatt nem tud aludni.
Nyilván ezek nem fényes nappal történnek hanem este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!