Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik nagyváros környékén...

Melyik nagyváros környékén vannak élhető kis faluk?

Figyelt kérdés

Lassan pest agglomerációja már nekünk megfizethetetlen lesz.

Családi házat szeretnénk, de nincs 40-50 milliónk rá. Jelenleg pesten élünk albérletben, de minden vágyunk egy saját kis kuckó.

Én már azon gondolkoztam, hogy más nagyobb városok agglomerációja hátha olcsóbb....

Pl Székesfehérvár körüliek, vagy veszprém, netán győr, sopron, szeged, kecskemét....

Lényeg hogy élhető kis község legyen, a lehető legvesebb "svéddel" és balhéval. Családot tervezünk, közlekedés mivel van autónk majdnem mindegy, de azért nem tanyában gondolkodunk.

A nagyváros azért fontos, hogy munkalehetőség, és a jövendő gyerek iskolázása.

Ha egy szerethető kis helyre költöznénk, mindketten váltanánk munkahelyet is, akár lemondva a pest megyében érvényes 10-20%al magasabb bérről is.

2021. aug. 10. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

autentikus válaszra itt ne várj, mert ahhoz ismerni kell az országot.

Vegyél inkább panelt Újbudán(Kelenföld, Őrmező),

Vagy Budafok(Tétény)

2021. aug. 10. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:
ingyen sem kell panel saját célra.
2021. aug. 10. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Ezek közül Sopront ész Szegedet kilőném. Nincs a közelben sok lehetőség.

A többit annyira nem ismerem.

2021. aug. 10. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Elmondom hogy mar aggloban is 45 millio ami szep allapotu. Varosban ez 70 m! :(
2021. aug. 10. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad, mivel foglalkoztok, de feltételezem, hogy azért egy megyeszékhelyen tudtok találni állást a szakmátokban: én a Szekszárd melletti Őcsényt és Decset tudom szívből ajánlani. Kulturált, rendezett, biztonságos falvak, Szekszárd vonattal baromi gyorsan elérhető.
2021. aug. 10. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek népszerű de miskolc meletti települések pl mályi de ha nem muszály falu hanem jó a kisváros kazinczbarcika ott van egy gyár ahol fix állásod lessz (sok ott a lehetőség akár a gyáron belül a vasútnál vagy tűzoltóság akár rendszerkezelő stb) a családi házak is megfizethetőek kivéve a rósza dombon (igen ott is van olyan) ott a pesti árak vannak a házakra
2021. aug. 19. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Angolutcában?

2023. ápr. 13. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!