2: Mert az emberek 69%-ának a felmérések szerint fogalma sincs róla, hogy kamatos kamatot kell fizetni a moratórium alatt felfüggesztett összegekre.
2021. aug. 4. 20:28
4/17 anonim válasza:
Tudom, mert ÉN nem vagyok hülye! 🙂
Csak mire végrehajtásra kerül a sor, addig úgy kell eltelnie 2-3 évnek, hogy a delikvens semmire ne reagáljon!
Pedig kapásból van vagy öt opció, de már unom mindig leírni, úgyis falra hányt borsó itt.
2021. aug. 4. 20:40
5/17 anonim válasza:
#3: Nem kell kamatos kamatot fizetni. A kamat felhalmozódik, de nem lesz belőle tőke, azaz a kamat már nem fog tovább kamatozni.
Egyébként biztos lesznek sokan, akik nem tudnan majd fizetni, de nem hiszem, hogy tömeges lenne.
2021. aug. 4. 20:51
6/17 anonim válasza:
Az átlag magyarnak annyi tűnik fel a moratóriumból, hogy "jééé, nem kell fizetni a hitölt, hip hip hurrá". Aztán jó is így neki. Ha meg véget ér, akkor meg ő fog meghökkenni, hogy a bank mégis kéri a pénzét. Ez alapján lehet tippelni, mi fog történni. Amilyen árkilengések voltak az elmúlt években az ingatlanpiacon, az pont mutatja azt, az átlag magyar ember mennyire előrelátó.
2021. aug. 4. 20:53
7/17 anonim válasza:
4: Máshogy van papíron, mint a gyakorlatban.
Hetente tesznek ki olyan családokat tucatjával, akik túlfizetésben vannak, nincs tartozásuk, semmilyen hivatalos lépésükre nem reagálnak. Ezt konkrétan tudom. Nézzél otthonvédő videókat, jogvédő csatornákat.
Google: EBRD-paktum.
2021. aug. 4. 20:54
8/17 anonim válasza:
Valószínű, mert most fel lett függesztve minden... Hirtelen fognak beömleni az elmaradt árverések.
2021. aug. 4. 21:06
9/17 anonim válasza:
5: Számolás kérdése, minek nevezed a plusz kamatokat. De összességében 10-40%-kal kell többet visszafizetni, mint azoknak, akik nem vettek részt a moratóriumban. A hátralévő évek és a moratóriumban való részvétel idejének függvényében. És bizony az első hónaptól.
2021. aug. 4. 21:10
10/17 anonim válasza:
Ezért nem kellene megbízhatatlan szarokat nézned:
“Hetente tesznek ki olyan családokat tucatjával, akik túlfizetésben vannak, nincs tartozásuk, semmilyen hivatalos lépésükre nem reagálnak“
Bírósági határozattal kerül végrehajtásra minden, olyan nincs, hogy TÚLFIZETÉSSEL bárkit kitennének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!