Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit lehet vagy mennyit...

Mennyit lehet vagy mennyit reális alkudni egy ingatlan árából ingatlanvásárláskor?

Figyelt kérdés
Van egy határ amit nyilván nem tudunk átlépni. Debrecenben és a környező kisebb településeken nézelődünk 15km-es körzetben.

2021. júl. 31. 06:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Azért a 10-esben lévő ingatlanhoz add még hozzá a telekárat is (5,5-7,75 millió), plusz a burkolat, plusz a konyhabútor, és akkor amilyen ütemben emelkednek az alapanyagárak, nem csodálkoznék azon, ha nem a meghirdetett áron készülne el, hiszen ez még csak papíron létezik. De persze nem akarom lebeszélni a kérdezőt.
2021. júl. 31. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Azért Bocskaikertben 3-5 millióért vannak 2x akkora telkek, mint amekkora a Kérdezőnek kell, tehát nyilván nem 10-30 milliós telkekre épülnek ezek a házak.

[link]

Tehát a keretébe simán belefér.

Az árban a burkolatok is benne vannak, (szabadon választhatóak 3500Ft/m2 áron) kivéve:

"Az ár a konyhabútort, és a gépeket nem tartalmazza!"

Mellesleg, ha leszerződött egy házra/árra, akkor a szerződésben maximum 10% emelkedés engedélyezett, ez is csak előzetes hozzájárulással. Ilyenkor módjában áll olcsóbb megoldásokat keresnie és ez mégiscsak egy új ház.

(Egyébként, ha vesz egy felújítandót, akkor az alapanyagár ugyanúgy érinti)

2021. júl. 31. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Barmennyit alkudhatsz. Semmit se vesztesz vele. Ha nem adja,mesz tovabb.
2021. júl. 31. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár százezer forintot szerintem.amikor én vettem, szinte egy se volt aki 1 milliót engedett volba az árból. Most én is hirdetek.

Volt aki a felének a felét is alkudta volna. Bepróbálkozhatsz, max elküldenek az anyádba.

2021. júl. 31. 20:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Mivel túlárazott fos az összes, érdemes minél pofátlanabb módon alkudni, max hisztizni, műbalhézni kezd a tulaj, te meg ott hagyod, aztán mész a következő gyökérhez.
2021. júl. 31. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Vagy leveri a tulaj mert pocsékolta feleslegesen az idejét és a pofátlansága jól fel is húzta.

Pl utazik mondjuk 150km-t bemutatni a házat, vagy kivesz egy szabit/átszervezi a programjait úgy hogy a háznézőnek jó legyen, elbaxxa az egész napját hogy a birka benyöghesse 15 millió helyett 7-et adna érte, mert szerinte túlárazott.

A pofátlan alkudozást inkább telefonon, vagy messengeren kellene, nem élőben.

2021. júl. 31. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha leveri a tulaj, akkor majd megy a böribe, aztán ott majd lesz bőven ideje meglelni a belső békéjét.
2021. júl. 31. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon más világban élsz...
2021. júl. 31. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Az kizárt, mert mindössze egyetlen világ létezik. A kérdés az, hogy valaki érti-e ezt a világot. A válasz az, hogy én igen, te nem.
2021. júl. 31. 22:09
 20/21 xswerdy ***** válasza:
13%
16: ha a tulaj 150 km-re lakik, akkor vagy bízzon meg egy szomszédot a mutatással (néztem már nem egy ilyet), vagy egy ingatlanost (ilyen esetben lehet szerepük). De olyanba is belefutottam már, hogy két hét múlva szombaton lehet megnézni, akkor félóránként vannak időpontok, már öten jönnek. Szóval meg lehet azt szervezni. Ha egy érdeklődő miatt utazik az eladó 300 km-t, akkor ő a hülye. Annak hogy egy adott érdeklődő megvegye a házat, minimális az esélye. Az általad vázolt eladó hogy húzná fel magát, ha egy érdeklődő egyáltalán nem tenne ajánlatot (még az irányár felére sem), ahogy amúgy az érdeklődők zöme tesz.
2021. aug. 1. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!