Mennyit lehet vagy mennyit reális alkudni egy ingatlan árából ingatlanvásárláskor?
Azért Bocskaikertben 3-5 millióért vannak 2x akkora telkek, mint amekkora a Kérdezőnek kell, tehát nyilván nem 10-30 milliós telkekre épülnek ezek a házak.
Tehát a keretébe simán belefér.
Az árban a burkolatok is benne vannak, (szabadon választhatóak 3500Ft/m2 áron) kivéve:
"Az ár a konyhabútort, és a gépeket nem tartalmazza!"
Mellesleg, ha leszerződött egy házra/árra, akkor a szerződésben maximum 10% emelkedés engedélyezett, ez is csak előzetes hozzájárulással. Ilyenkor módjában áll olcsóbb megoldásokat keresnie és ez mégiscsak egy új ház.
(Egyébként, ha vesz egy felújítandót, akkor az alapanyagár ugyanúgy érinti)
Pár százezer forintot szerintem.amikor én vettem, szinte egy se volt aki 1 milliót engedett volba az árból. Most én is hirdetek.
Volt aki a felének a felét is alkudta volna. Bepróbálkozhatsz, max elküldenek az anyádba.
Vagy leveri a tulaj mert pocsékolta feleslegesen az idejét és a pofátlansága jól fel is húzta.
Pl utazik mondjuk 150km-t bemutatni a házat, vagy kivesz egy szabit/átszervezi a programjait úgy hogy a háznézőnek jó legyen, elbaxxa az egész napját hogy a birka benyöghesse 15 millió helyett 7-et adna érte, mert szerinte túlárazott.
A pofátlan alkudozást inkább telefonon, vagy messengeren kellene, nem élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!