Pesterzsébet Török Flóris és környéke mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Ott tudnék most ingatlant venni. Ha nem jó, akkor még hol nézelődnétek? Nem vagyok budapesti, csak albérletben lakom itt 6 éve.2021. júl. 22. 20:44
1/11 anonim válasza:
Hááát... Elég sok a cigány arrafelé...
2/11 anonim válasza:
Melyik részén lenne az ingatlan?
3/11 A kérdező kommentje:
Török Flóris és környéke
2021. júl. 22. 22:30
4/11 anonim válasza:
A Török Flóris elég hosszú utca. Vannak a környékén gázos és nyugodt utcák is. Pl a Határút és a Kossuth között nem ideális .
5/11 anonim válasza:
Én láttam egy nagyon jópofa lakáshirdetést Pesterzsébet központban, de mikor elmentem megnézni, annyira fos volt a környék, hogy inkább nézelődök másfelé. (ki tudja lehet ugyanarról a lakásról beszélünk)
Sajnos a rosszarcú emberek meg nem maradnak a házakban, hanem ott vannak a buszokon, tereken. Ha te arrafelé bérelsz, talán jobban ismered a helyet, nekem annyi elég volt amit láttam.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem arra bérelek, vasárnap megyek megnézni. Képekről ez is jó, ára is elég magas, kíváncsi vagyok mennyire van összhangban a környékkel. Már jó ideje fenn van, vélhetően nem nagyon kapkodnak érte, meglátjuk. Igazából ha a lakóközösség jó, akkor az a pár rosszarcú proli az utcákon nem annyira zavar. Bűnözést statisztika alapján amúgy nincs kiemelt helyen.
2021. júl. 23. 20:02
7/11 anonim válasza:
Nézd meg, abból baj nem lehet. Esetleg ez az? (ez az átlagosnál olcsóbb azért) [link]
8/11 anonim válasza:
Én a Török Flórisban lakok,a Nagysándornál. Panel és csendes környék. A villamosmegállóban szokott lenni némi zajongás késő este a villamos megérkeztéig , amikor bezár a két italozó butik.
9/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem hol nézed a bűnözési statisztikákat? Police.Hu vagy van valami egyéb oldal?
10/11 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, de rendőrségi oldal, rákeresel, hogy bűnözés térkép és kiadja :).
Még mindig azt gondolom, hogy jó lehet ez a környék, nincs gettó feeling meg sok autó parkol a környéken tehát sok lehet a dolgozó normális ember is. Igaz, hogy távol van mindentől, de mivel egyedül veszem, sajnos kompromisszumokat kell kőtnöm anyagi téren.
2021. júl. 24. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!