Pesterzsébet, Köteles utca milyen környék? Mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, kisebbségek aránya, közbiztonság, stb.2020. máj. 26. 16:45
1/8 anonim válasza:
Erzsébettel az a gond, hogy csúnya. Az egyik legdeprimálóbb budapesti kerület. Ha pár száz méterrel arrébb költöznél (Kispest, Wekerletelep), akkor egy egészen más, igényesebb környezetben találnád magad. Egyébként nincs gond a közbiztonsággal arrafelé.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az annyival drágább is, mint amennyivel szebb :)
2020. máj. 26. 16:59
3/8 anonim válasza:
Végig kell sétálni, vagy bicajozni. Azért a házak állapotából elég sok mindent le lehet venni szerintem.
4/8 anonim válasza:
Én nem tudtam megbarátkozni Pesterzsébettel. 4 lakást néztem meg ott, de inkább albérletbe mentem...
5/8 anonim válasza:
Erzsébeten élek.
Vannak olyan részei, ahova sosem kívánkoznék még egy áthaladásra sem. És vannak utcák, ahol végigmész és csak lesed a csodás házakat, kerteket.
Én pl a lakótelep azon részén lakok, ahol csend van, fa-fű és minimum egy köszönés azokkal, akikkel már többször összefutottál.
6/8 anonim válasza:
Elég sok a roma lakos Erzsébeten.
7/8 anonim válasza:
Nekem olyan volt Pesterzsébet, amikor arra jártam, mint egy időutazás a múltba. Még a villamos is fapados volt...
8/8 Chris88 válasza:
5 és fél éve lakom Pesterzsébeten. Elég lepukkant, egyszerű, szegényes, de itt is lehet kulturáltan élni. Nem minden házban persze, sok az élhetetlen közös udvaros társasház. A kerület összességében azonban nem rosszabb, mint Kőbánya, Kispest vagy akár Zugló egyes részei. Viszont azoknál olcsóbb. A közlekedés viszonylag jónak mondható, még éjszaka is. A Köteles utcát nem ismerem behatóbban, de tudom hol van, a környékén el szoktam sétálni. Nekem átlagos pesterzsébeti utcának tűnik, nem hiszem, hogy aggódni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!