1,5 szobás lakásban minimum hány négyzetméter kell legyen a kisebbik szoba, hogy oda beférjen egy franciaágy és mellette még éppen el lehessen menni a fal mellett?
A fél szoba mérete 6 - 12 m2.
Nem mindegy, hogy konkrétan mekkora..
Ha csak 6 nm, akkor gyakorlatilag tigrisugrással az ajtóból tudod megközelíteni az ágyat. :-D
Oldalt és elől legalább egy métert mondanék, ami azt jelenti, hogy kb. 3 x 3,6 méteres legyen a kisszoba
A szüleim kihúzhatón alszanak több évtizede probléma nélkül, csak egyszer cseréltek.
Kis lakásban át kell gondolni, mi fér el. Kényelmes a franciaágy, de túl nagy helyet foglal.
Az én lakásomban az előző tulajéknek franciaágy volt a nagyobbik szobában (szintén 1,5 szoba, a kisebbikben el sem fért volna), a hölgy felajánlotta, hogy maradhat a lakásban az ágy, ha szükségem lenne rá, mert nekik már nem kellett (a férj abban az évben meghalt). Nem fogadtam el, óriási helyet foglalt még a nagyobbik szobában is, én kihúzhatót vettem, és mivel nem vagyok magas, úgy is elférek rajta, ha nincs kedvem kinyitni.
Hiába nullázod, attól nem lesz igazad! :-DDD
Aki mindig kényelmetlenen alszik, annak nincs összehasonlítási alapja... hogy lehetne SOKKAL JOBB is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!