Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » El lehet adni egy teljesen...

El lehet adni egy teljesen lakhatatlan lakást?

Figyelt kérdés

Van egy budai panellakásom ami nagyon rossz állapotban volt, lakhatatlan kb, ezért lebontottam teljesen belül, hogy majd felújítom. (Padló, tapéták, csempék, villanyhálózat , stb..) Most gyakorlatilag csupasz falak vannak. Vízvezeték ki lett cserélve újra, ablakok és a fűtés csövek+ radiátorok is újak (panel program miatt korábban cserélték) Villany jelenleg egyátalán nincs.

Kérdésem lenne, hogy ilyen állapotban eladható -e a lakás úgy, hogy ne bukjak rajta sokat?

Azon is gondolkodtam ,hogy várok pár évet amíg lesz lehetőségem normális áron felújítani. Ami visszatart , hogy a rezsi azért nem kevés amit így fizetni kell.

2021. júl. 19. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Időközben felmérettem a dolgokat nagy vonalakban csak. Ingatlanos 30millió körüli árat mondott rá. Új építésűt vagy akár ilyen jó állapotú 10 év körülit 40-50m körül lehetne venni helyette. A pénzre nincs szükségem (azt se szeretném, hogy bankban elértéktelenedjen), viszont csak úgy fizetni a rezsit stb nem szeretném a semmire. Tehát ha eladom az jöhet szóba, hogy 10-15m hitellel megfejelve venni egy újabb építésűt és mivel a lakásra sincs szükségem így kiadnám.

A felújítást is megkérdeztem, arra sokat kéne várni és 10m lenne kb és arra még hitelt se kapok.

2021. júl. 23. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:

30M-t mondott rá az ingatlanos, úgy hogy csupasz minden és nincsen semmi?

Az úgy marha kemény mert ha csak 50 nm is (nem írtad mekkora), ahhoz hogy az egy élhető, nem putri otthon lehessen 15 milliót bele kell pakolni kőkeményen.

Akkor nem 80 nmes lakásról beszélünk...

Hány nm, milyen a ház? Ha nem titok...

2021. aug. 5. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, én is felújítandó lakást szeretnék, ha lenne pénzem. Kell a francnak egy vadidegen ízlése szerint berendezett, frissen épült/felújított ingatlan, amit 20 évig nem érdemes szétverni. Igaz, hogy sokba kerül a nulláról kipofozni és berendezni egy kibelezett lakást, de legalább minden pontosan olyan lesz benne, amilyennek én szeretném.
2021. aug. 5. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az, ingatlanos keveset mondott..
2021. aug. 5. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Budai panel csupaszon 30 M nevetséges. Hirdesd meg! De ne ennyiért. Tuti többet ér.
2021. aug. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!