Hogy lehet jó áron házat vásárolni?
Heves megye, Hatvan környéke.
A párom szerint kérdezősködni kell. Rengeteg a lakatlan ház, és ezeket talán olcsóbban meg lehet venni, mint amik meg vannak hirdetve (környező településeken).
Keret: kb 8 millió Ft
Nem baj ha fel kell újítani.
Esélyes?
Heves megye, nem Heves város.
Hát szomorú ezt hallani. 30 felett vagyunk, nincs örökségünk, ezek szerint albérletre vagyunk utalva egész életünkre?
Megjegyzem az albérlet is 100e Ft/hó itteni viszonyokban.
Én nem tudom, hogy akik ilyet írnak, hogy 8M önerővel ne merj venni házat, azok hol laknak? Alájuk tolták a lakást, vagy havonta félretesznek 200E-t lakástakarékba?
A legtöbben hitelből laknak. Nem 5-6M-kat vettek fel, hanem 10-15M forintokat, másként lehetetlen házat venni átlagos fizetésből.
Nem vagyok Hevesen járatos, de az ingatlan.com-on szétnéztem, és kidobott pl.Poroszlón, Szilvásváradon olyan pecókat 14-16M-körül,amilyenekért nálunk, Kom-Eszt.megyében 25-26M-t elkérnek! Itt Neszmélyen, ami Tatabányától is 25km, 15M-ért legfeljebb egy tákolt vályogházat vehetsz a zajos főút mellett.
Szerintem ha van biztos munkahelyetek, nyugodtan vágjatok bele egy ilyen 15M körüli házba! 8M elég önerőnek. Inkább legyen drágább, mint hogy rossz környéken vegyetek, ezt a véleményt én is osztom. Ha albérleteztek, elfolyik havonta 1M a semmire, ennél még a hitel is jobb opció.
Kérdező, ne haragudj, hogy ezt mondom, de ti nemhogy a saját házat, de a gyereket sem engedhetitek meg magatoknak. Már hiteletek van, amit a babaváróból akartok törleszteni! Ez borzasztó! Tudod, te mennyibe kerül egy gyerek?
Először is: van annak előnye is, hogy nincs saját házatok jelenleg. Nem vagytok röghöz kötve, azonnal keresnék sokkal jobban fizető állást az országban. És ott kezdenék először albérletet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!