Most a CSOK miatt 3x-os áron lehet venni házat és lakást. De amint le mennek a ház árak, azok nem fogják megbánni akik most vesznek és nem fog annyit érni a házuk talán még annyit sem amennyiért megvették, ráadásul a felújítási költségeket még csak bele sem számolom.
Azért, mert Orbán azt mondta? Meg hogy kiviteli korlát lesz?
Mindehhez csak Brüsszel engedélye szükséges, azon Brüsszelé, amit Orbán barátod folyamatosan fikáz, szóval nem tartozik Brüsszel kedvencei közé a mini Napóleon. Szóval biztosan a keblükre ölelik majd az ötleteivel együtt. :-)
2021. júl. 4. 13:54
12/18 anonim válasza:
Mókás vagy ezzel a brüsszeli engedéllyel!:)
Szóval, ami a magyaroknak előnytelen, az kizárólag Orbán sara (még véletlenül sem Brüsszelé), ami előnyös, azt meg hiába akarja Orbán, nem engedélyezi Brüsszel.
Szerencsére a valóság nem ez, még ha a te buksidban ez is van!
2021. júl. 4. 13:59
13/18 anonim válasza:
Móka ide vagy oda, Orbán megint olyat ígért meg, amihez NEKI semmi köze nincs, mert nincs ráhatása. Ha meg véletlenül nem engedélyezik, akkor meg megint lehet brüsszelezni, sorosozni, gyurcsányozni, meg hogy mindenki utálja a magyarokat.
Nem, nem a magyarokat utálja mindenki, csak Orbánt. :-)
2021. júl. 4. 14:01
14/18 anonim válasza:
Nyersanyagárak-emelkedése bízom benne, hogy ősszel megáll. Akik most vettek házat, saját lakgatás céljára, sztem nem fogják megbánni, hiszen benne laknak. Akik befektetés céljából vették, azok bizonyosan felmérték, hogy mennyit nyerhetnek vagy bukhatnak rajta. Szóval ők jobban tisztában vannak a kockázatokkal, emiatt ők se fognak bánni semmit. Az ingatlanárak a mai szint harmadára nem fognak már visszacsökkeni. De senki sem látja 2-3 évre előre, hogy mi lesz. Tény, hogy a pandémia megrázta a piacot, és a nyersanyagárak itt is kifejtik a hatásukat. Én bízom benne, gogy a nyersanyagárak-emelkedése őszre megáll, jövőre kicsit konszolidálódik a piac, és visszatérünk a régi kerékvágásba. Jelentős áresésre az ingatlanpiacon nem látok esélyt, esetleges stagnálás, pici visszaesés lehet. De nem jelentősebb
2021. júl. 4. 14:09
15/18 anonim válasza:
És ha lemennek az árak, akkor mi van? Aki költözni szeretne, van pénze, esetleg tud hitelt felvenni, talál egy olyan házat, ami megfelelő neki, vagy már nagyon érik s költözés, stb, minek várjon arra, hogy egyszer TALÁN lemennek az árak? Ti ezzel vagytok ki, hogy lemennek az árak. Nem, nem fognak, de várjatok még 10, vagy 20 évig, hátha. És különben is, ha holnap lemennek, nem tök mindegy? Ez van, ezt nem lehet belekalkulálni.
2021. júl. 4. 15:27
16/18 anonim válasza:
Nem, mivel az emberi élet véges és nem lehet örökre arra várni még 5-10 évet, hogy mikor mennek lejjebb az ingatlanárak. Amíg vársz elmegy a fejed felett az élet. Lakni kell valahol. Én igaz csak lakást vettem tavaly, de inkább most vettem ilyen drágán, minthogy még arra lotózzak, hogy 5 vagy 15 évet legyek még albérletben, mire újra jön egy óriási válság és 2012-es nagyságrendű árak lesznek. (Amit tudom most senki nem hisz el, hogy lehet, de úgy is lesz majd, ahogy mindig is volt eddig is.)
2021. júl. 5. 01:49
17/18 anonim válasza:
Saját használatra vettem és nem bántam meg. Ha folyton arra várnék, azon filóznék, hogy jaj mi lesz ekkor meg akkor, sose jutnék előbbre. Ha vártam volna a csökkenést, elúszott volna ez a vétel. Megvolt a lehetőségem, kihasználtam. Ez pont olyan, mintha állandóan azon rágnám magam, hogy egyesekneknek sokkal szebb, nagyobb háza van mint az enyém. Ha csak ez járna a fejemben, akkopr sose lennék boldog mert mindig arra vágynék ami épp nincs, legyen ez ingatlanárcsökkenés, vagy szebb, nagyobb ház. Én ezeket elengedtem, nem foglalkozom vele. És akkor eszembe jut, hogy igen, egyeseknek szebb és nagyobb háza van, másoknak viszont olyan sincs, mint az enyém. Ugyanez az esetleges árcsökkenésre is igaz. Ha csökkenne is, azon kellene rágódnom hogy jaj a Gizi sokkal olcsóbban tudott olyan házat venni mint én. Na és? Jól járt. De senki sem tudhatja mi lesz holnap. Én akkor amikor vettem a házam, úgy ítéltem meg hogy jó üzletet csináltam, és még mindig így gondolom. Ezt nem befolyásolja semmiféle esetleges jövőbeni árcsökkenés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!