Mennyi a reális ára egy felújított 2 szobás 45-50nm, 1-5 emelet közötti panellakásnak Újbudán, liftes 10 emeletes panelban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 07:47
1/4 anonim válasza:
Az az 5m2-es intervallum, amit megadtál, adott esetben 3-4 millió forintnyi eltérést jelenthet. :-) Ezek alapján pedig nem lehet jó választ adni a kérdésedre, csak tippelgetni.
Másrészt Újbuda sem homogén, utcák között is óriási különbségek lehetnek. Nem mindegy a társasház állapota sem (panelprogram, liftek állapota, stb.). Harmadrészt: felújítás és felújítás között is hatalmas eltérések vannak, ez tényleg olyan, hogy látni kell.
3/4 A kérdező kommentje:
2, úgy értem amennyiért van esély rá, hogy megvehetem :D Nem a valódi értékére vagyok kíváncsi, az már rég nem játszik...
2021. máj. 31. 09:22
4/4 anonim válasza:
Honnan tudjam, volt aki 30M ért megveszi az elsőt, van aki utánajár, hogy mit kapna annyiért más országban, más városban, és többet megnéz.
Van aki elhiszi, hogy a CSOK miatt kerül 10+10M val drágábban, van aki utánanéz, hogy használt lakás ár esetén kezelési költségekkel az max 600ezer támogatás 3 gyerekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!