Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen törvény van az ingatlan...

Milyen törvény van az ingatlan eladás-vételnél a gáztűzhelyet illetően ?

Figyelt kérdés
Én eladok egy lakást és azt mondja az ingatlanos, hogy nem vihetem el a gáztűzhelyet. Akár milyen rozoga, de gáztűzhelynek a lakásban kell lennie. Viszont az ingatlan , amit kinéztem ott nincs egyáltalán gáztűzhely ! Semmi nincs ott csak a helye ! Akkor ez most hogy van ?
2021. ápr. 29. 07:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Aranyos ! Én is ragaszkodom a tárgyaimhoz, de ez az ingatlanos kizökkentett !
2021. ápr. 29. 09:38
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Te mondod meg mit viszel el es mi marad. De még az adásvételi megkötése előtt! Az adásvételibe is érdemes belefoglalni a viták elkerülése miatt.
2021. ápr. 29. 09:52
 13/30 anonim ***** válasza:
35%
Az ingatlanos teljesen hülyeséget mond, de attól függetlenül kiszerelni gázos készüléket csak úgy nem lehet, hívj hozzá engedéllyel rendelekző szerelőt.
2021. ápr. 29. 13:24
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
#13: Ne már. Gázcsap elzár, hollandi leteker, fentebb említett záróelem ráteker. 3 perces munkáért nehogy már fizessek isten tudja hány ezret!
2021. ápr. 29. 13:40
 15/30 anonim ***** válasza:
47%
De, fizessen kitudja hányezret. A gáz nem olyan dolog, amihez otthon barkácsba hozzányúlunk, még akkor sem, ha egyébként teljesen hülyebiztosnak tűnik a feladat.
2021. ápr. 29. 13:45
 16/30 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Gáztűzhely lekötéshez nem kell egyetem. Ha fizet érte többe lesz mint a rozoga tűzhely értéke
2021. ápr. 29. 14:08
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Egy gáztűzhely le és felszerelése pontosan akkora feladat, mint cserélni a palackoson a palackot. Erre pedig képes a 86 éves falusi asszony, vagy az analfabéta kisebbségi is.

Én speciel egy évben 2x leszerelem az enyémet, elhúzom és kitakarítok alatta, mögötte, aztán vissza.

És ezt csinálom nagyjából 40 éve, mióta nem lábasak a tűzhelyek.

68 éves nő vagyok.

2021. ápr. 29. 14:10
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
Képzeljétek el, tudom hogy mekkora feladat, nem vagyok fogyatékos. De ez nem azt jelenti, hogy meg szabad csinálnia bárkinek. Egy villanykapcsolót, vagy kismegszakítót kicserélni sem bonyolultabb, mégis csak képzett villanyszerelő végezheti.
2021. ápr. 29. 14:19
 19/30 anonim ***** válasza:
18%
Elveszted a lakásbiztosításod és a termélre a szavatosságot, ha te csinálod. Ráadásul bármikor perelhető vagy, ha az átadás és az első hozzányúlás között történik valami.
2021. ápr. 29. 14:22
 20/30 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk ez sem igaz.

2021. ápr. 29. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!