Milyen törvény van az ingatlan eladás-vételnél a gáztűzhelyet illetően ?
Figyelt kérdés
Én eladok egy lakást és azt mondja az ingatlanos, hogy nem vihetem el a gáztűzhelyet. Akár milyen rozoga, de gáztűzhelynek a lakásban kell lennie. Viszont az ingatlan , amit kinéztem ott nincs egyáltalán gáztűzhely ! Semmi nincs ott csak a helye ! Akkor ez most hogy van ?2021. ápr. 29. 07:13
1/30 anonim válasza:
Nehogy már az ingatlanos mondja meg, hogy mit vihetsz el meg mit nem!
2/30 anonim válasza:
Nincs rá törvény, mert ez csak a felek közötti megegyezésen múlik. Az ingatlanosnak semmilyen beleszólása nincs.
Megállapodhattok ti a vevővel úgy is, hogy a karnisokat függönnyel, a lámpákat is otthagyod, de ez csak kettőtökön múlik, semmi nem kötelező és nem törvény által előírt.
3/30 anonim válasza:
Ne hogy,már a lekvár tegye el a nagymamát !
4/30 anonim válasza:
Úgy lesz, ahogy bekerül a szerződésbe. Van, aki a villanykapcsolókat is viszi, mert nem írták bele.
5/30 anonim válasza:
Mint gázszerelő írok azért van szabálya elviheted abba senki nem szólhat bele viszont biztonsági eloiras van le veszed a tűzhelyet ha nem fix bekötésü a flexibilis csövet is (nem a teljesen sárga ha nem a régi szürke sárga csikokkal akkor dobd is ki mert nem szabályos már annak a használata)és akkor a csonkra rá kell tenni egy dugót vagy egy kupakot ( attól függ külső vagy belső menetes) ugyanis nem hagyhatsz ott semmit úgy hogy abból szabadon tud jönni a gáz ha valaki véletlenül megnyitja
6/30 anonim válasza:
én dobnám az ilyen ingatlanost aki túltolja a szerepét. azt viszel el a lakásból amit akarsz.
7/30 anonim válasza:
Egy lakás eladásnál annyira minimális összeg egy gáztűzhely, nagyon kicsinyes dolog elvinni.
8/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !
2021. ápr. 29. 09:07
9/30 A kérdező kommentje:
Nos azért viszem el, mert a lakás amit kinéztem ott sincs gáztűzhely. Egy ingatlan vásárlásnál minden kiadást szeretnék kicsit visszafogni , amit lehet! Ez baj?
2021. ápr. 29. 09:15
10/30 anonim válasza:
#7: Nem mindig a pénz számít, én pl. szeretem az enyémet, mióta az eszemet tudom megvan, mellette nőttem fel, le se merem írni hány éves és teljesen jó! Akárhová mennék vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!