Egy felújítandó lakásról képet nem tesznek fel, azt értem. De egy jó állapotú lakásról miért nem? Átverés? Vagy ennyire nem érdekli az eladót? Nem akarja eladni? Nem értem
Figyelt kérdés
#fotó nélkül
2021. márc. 29. 21:00
11/12 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem nezik meg a kep nelkuli hirdetes, ez egy sokmillios vasar ha jo aron van akkor lesz erdeklodo igy is, ha nem akkor meg keppel se.
12/12 anonim válasza:
Én is lakást keresek, ha kép nélküli a hirdetés kérek képet e-mailben és mindig kapok.
Sokkal gázabb amikor úgy rak fel ingatlanos hirdetést, hogy nem derül ki hány szobás a lakás és hol van... Az 53 m2-es panel lehet 2 szobás és 1+2 feles is, a "belváros közeli" meg egy kB 5 km-es kört fed le, nagyon nem mindegy, hogy a laká az egyik vagy a másik végén van. Ezek után az hogy legyen kép arról, hogy milyen színű csempe van a WC-ben totál huszadlagos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!