Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy felújítandó lakásról...

Egy felújítandó lakásról képet nem tesznek fel, azt értem. De egy jó állapotú lakásról miért nem? Átverés? Vagy ennyire nem érdekli az eladót? Nem akarja eladni? Nem értem

Figyelt kérdés

#fotó nélkül
2021. márc. 29. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem igaz hogy nem nezik meg a kep nelkuli hirdetes, ez egy sokmillios vasar ha jo aron van akkor lesz erdeklodo igy is, ha nem akkor meg keppel se.
2021. márc. 30. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
79%

Én is lakást keresek, ha kép nélküli a hirdetés kérek képet e-mailben és mindig kapok.

Sokkal gázabb amikor úgy rak fel ingatlanos hirdetést, hogy nem derül ki hány szobás a lakás és hol van... Az 53 m2-es panel lehet 2 szobás és 1+2 feles is, a "belváros közeli" meg egy kB 5 km-es kört fed le, nagyon nem mindegy, hogy a laká az egyik vagy a másik végén van. Ezek után az hogy legyen kép arról, hogy milyen színű csempe van a WC-ben totál huszadlagos...

2021. márc. 30. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!