Egy felújítandó lakásról képet nem tesznek fel, azt értem. De egy jó állapotú lakásról miért nem? Átverés? Vagy ennyire nem érdekli az eladót? Nem akarja eladni? Nem értem
Figyelt kérdés
#fotó nélkül
2021. márc. 29. 21:00
1/12 anonim válasza:
Én ilyet akkor láttam, amikor albérlő lakott a lakásban és emiatt nem tudtak elmenni lefotózni.
2/12 A kérdező kommentje:
ahaaa, tényleg ez lehet!!!
2021. márc. 29. 21:16
3/12 anonim válasza:
Ott valami sunyiság van.
Ha albérlő miatt, akkor oda lenne írva, meg egyébként is a kiadás előtti kepeket attól meg fel lehet rakni, + az alaprajz a minimum.
Kép nélkül egy 2e Ft apróságot nem hirdet meg az ember, nemhogy egy lakást.
4/12 anonim válasza:
ingatlan.com-on fizetni kell havi dijat, kepes hirdetesert. Ha jófogáson vagy market placen nem látsz képet az gyanusabb vagy valami szamitogephez semmit se erto nyugger teszi ki a hirdetest.
6/12 anonim válasza:
Sok esetben a tulajdonos maga hirdeti az ingatlan.com-on, ahol fizetős a képfeltöltés, ezért csak szövegesen hirdet. Írsz neki üzenetet, és ha nincs sunyiság a dologban, küldeni fogja a fotókat. Tapasztalat.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!!
2021. márc. 30. 08:06
8/12 anonim válasza:
Ez a legnagyobb lúzerség. Ma már a többség meg se nyitja a kép nélküli hirdetéseket. Egyszerűen azért, mert kép nélkül nem tudják eldönteni, hogy érdekli-e őket, fölösleges köröket meg nem futkosnak az emberek. Van is olyan opció a legtöbb oldalon, hogy csak a képes hirdetéseket mutassa. Pár ezer forintot spórol ezen, aztán a lakást meg nem tudja eladni.
9/12 A kérdező kommentje:
nekem az csak jó ha nem veszik meg. Legalább addigra összejön a lóvé:)
2021. márc. 30. 09:57
10/12 anonim válasza:
Mivel a hirdetések 95%-a megbukik a képek alapján, egy kép nélküli hirdetésre rá sem nézek.
A hirdetőnek hozzá kell adni azt a pár 10000 Ft-ot a vételárhoz, hogy fussa képekre, és kész.
Egyedül egy üres teleknél tartom elfogadhatónak ha nincs fénykép, de egy pontos GPS pozíció, vagy házszám (ha van) akkor is alap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!