1-2 helyen kilógó vasbeton fal nagyon taszító felújítandó lakás esetén?
Figyelt kérdés
Egy részen a konyhában tapéta volt valamikor, csak leszedtem, mert úgy volt, hogy majd kifestem, de meggondoltam magam a felület rossz állapota, a hozzá nem értésem és a gyakorlatlanságom miatt (nyilván nem kellett volna), azóta olyan. Régen ott volt a beépített szekrény, annak is látszódik a helye.
A fürdőszobában a kád és a csempék fölött van egy kis hézag a zuhany miatt.
Mindkettő néhol sötétebb egy kicsit a falnál.
Szóval számítanak ezek, ha úgyis felújítják az egészet?
2020. aug. 8. 17:08
2/5 anonim válasza:
Felújítandó állapotba bőven belefér. Kész romhalmazokat, retektanyákat árulnak ezzel a megjelöléssel, a te problémád semmi azokhoz képest.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval akár közepes állapotúként is hirdethetném? A többi rész elviselhető.
2020. aug. 8. 18:58
4/5 anonim válasza:
Mindegy, hogyan hirdeted, mert a vevők elsősorban a képek alapján ítélik meg a lakás állapotát, és ez alapján döntenek az árról is. Nem ismerem az ingatlanosok álláspontját erről, de a saját tapasztalatom alapján azt mondom, a hibákról is tegyél képet a hirdetésbe, és ne ferdíts sokat az állapot leírásában. Különben csak az időt húzod vele, ha élőben derül ki, hogy a vevő jobb állapotúra számított.
5/5 A kérdező kommentje:
Nálam ez természetes. Mindent le fogok fényképezni.
2020. aug. 8. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!