Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tanyán milyen lakni?

Tanyán milyen lakni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 23:54
1 2 3
 21/27 mindentudó99 ***** válasza:
28%
Szerintem mindenki tudja mi az a tanya a kérdezőt nem a pontos jelentése érdekli.
2021. márc. 26. 17:08
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó. Nagyon sokat kell dolgozni, mindenhez is érteni kell, messze van minden, villanyon kívül nincsenek közművek, nincs vezetékes internet.

Közel 40 éve élek tanyán, én már belefáradtam. Fiataloknak biztos jó, de értelme csak akkor van, ha mezőgazdaságból akar valaki megélni. "Csak úgy" tanyán lakni, drága mulatság, és sok lemondással jár.

2021. márc. 26. 17:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi a pénz. Tegyük fel, hogy gazdag vagy, van egy tisztességes hazad a semmi közepén, egy mai modern SUV vagy terepjáró amivel bármikor eljutsz bárhova, meg ultramodern traktorok, amiben nemhogy fáraszto, hanem pihentető dolgozni, na úgy nem olyan rossz. Sőt, luxus. Ma már van internet, villany, víz mindenütt, abszolút luxus körülményeket lehet teremteni, ha van miből. Jó autóval meg nincs távolság. Akkor szar, ha valaki el kell menjen hozzád, vendégség, stb.
2021. márc. 26. 20:19
 24/27 anonim ***** válasza:
18%
Pont ugyanolyan, mint egy városi panelben
2021. márc. 27. 00:45
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem van a rokonságban több családtagom is, aki tanyán él. Ők azonban kisebb megszakításokkal tanyán is nőttek fel. Szeretik, de családdal macerás. Felnőtt gyerekekkel vagy gyerekek nélkül nem akkora áldozat. de földművelési igény nélkül szerintem is értelmetlen a tanya. Akkor egy nyaraló/zártkert lenne az ideális.

Számomra egy-egy nyári napon hangulatos a tanyán lenni a mai napig, mondjuk reggeltől estig de annyi elég is belőle. Számomra hiányérzetet kelt a városi komfort nélküli élet és az elszigeteltség érzése hosszútávon. Tudom, hogy rengetegen vágynak ki a városból, de szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen ember vagy. Próbáld ki először egy 3-4 hétre a kiköltözést és meglátod nekedvaló-e.

2021. márc. 27. 10:13
 26/27 anonim ***** válasza:
28%
csirkéket, tyukokat lehet tartani panelban is
2021. márc. 29. 02:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos időszak, mikor sokaknak elege lesz abból, amilyen helyen éltek, és másra/ újdonságra vágynak. Egy fiatal, aki tanyán nőtt fel, gyakran vágyakozik olyan helyre, ahol nincs elszigetelve a világtól, és oda ahol van élet, pl egy kisebb, de inkább nagyobb városba. A lakótelepen felnövő, de talán még az idősebb korosztály is inkább faluba, vagy inkább tanyára vágyik ki, ahol jó a levegő, szabadság, nyugalom van, és sokak a ma divatos önellátásba akarnak fogni, részben azért is hogy kipróbálják magukat, másrészt szeretnek tanyán élni. ( Gondolom addig, amíg meg nem unják)
2021. márc. 29. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!